کد خبر: 1309725
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
«باگ» به زودی به آمریکا می‌رود انیمیشن کوتاه «باگ» ساخته علی معصومی (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) به زودی در بخش مسابقه بیست و نهمین جشنواره «رود آیلند» آمریکا روی پرده می‌رود.

جوان آنلاین: «باگ» درباره تأثیرپذیری کودکان از واکنش‌های مختلف پدر و مادر به اتفاق‌های طبیعی است. رفتار و واکنش‌هایی که می‌تواند در شکل‌گیری شخصیت و رفتار کودکان در ادامه زندگی‌شان مؤثر باشد.

این انیمیشن کوتاه از میان ۷۰۵۰ فیلم ارسال شده از ۱۱۰ کشور به این رویداد، انتخاب شده است. جشنواره «رود آیلند» از ۱۴ تا ۱۵ مردادماه برگزار می‌شود.

جشنواره بین‌المللی فیلم رود آیلند به آثار مستقل بها می‌دهد، این جشنواره در سال ۲۰۲۴، ۳۵۰ فیلم را به نمایش گذاشت، آثاری که در ۱۰۶ کشور فیلمبرداری و تولید شده بودند.

«باگ» که پیشتر در جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی نمایش داده شده، تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

برچسب ها: انیمیشن ، جشنواره ، مستند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار