کد خبر: 1308675
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
هشدار سخنگوی قوه قضاییه به صاحبان تریبون درباره انتشار اطلاعات نادرست سخنگوی قوه قضاییه هشدار داد: انتشار اطلاعات نادرست و اظهارات بی‌اساس می‌تواند امنیت روانی جامعه را خدشه‌دار کند و دستگاه قضایی با این اقدامات برخورد قانونی خواهد کرد.

جوان آنلاین: اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، امروز در بیست‌و نهمین نشست خبری با اصحاب رسانه، با انتقاد از برخی اظهارات بی‌اساس افرادی که در گذشته مسئولیت داشتند، در روزهای اخیر گفت: متأسفانه شاهد بودیم که برخی افراد در تریبون‌های رسمی مسائلی را مطرح کردند که فاقد هرگونه سند و مدرک معتبر بود؛ این‌گونه اظهارات می‌تواند منجر به تحلیل‌های نادرست، تشویش اذهان عمومی و برهم‌زدن امنیت روانی جامعه شود.

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی در این زمینه به وظایف قانونی خود عمل خواهد کرد و اجازه نخواهد داد انسجام ملی و آرامشی که در سایه وحدت مردم و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب ایجاد شده، با سخنان نسنجیده و بی‌مبنا خدشه‌دار شود یا بستری برای سوءاستفاده دشمنان فراهم گردد.

جهانگیر با هشدار جدی به صاحبان تریبون‌ها خاطرنشان کرد: به همه افرادی که به نحوی با مردم در ارتباط هستند، به‌ویژه در جایگاه‌های رسانه‌ای، تبلیغی و مدیریتی، توصیه می‌کنیم که پیش از هرگونه اظهارنظر علنی، از صحت اطلاعات و مستندات خود اطمینان حاصل کنند و از بیان تحلیل‌های غیرواقعی و بی‌پایه پرهیز نمایند.

وی تأکید کرد: شرایط کشور در حال حاضر خاص و حساس است؛ یک گفته ناروا یا اظهار نظر ناآگاهانه می‌تواند زمینه‌ساز شایعه‌سازی، اضطراب اجتماعی و احساس ناامنی در بخشی از جامعه شود. این موضوع نه‌تنها غیراخلاقی و ناصواب است، بلکه قابلیت پیگیری و برخورد قانونی نیز خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار