جوان آنلاین: ۱۱ نقطه از مجموع نقاط باقی مانده مصوب کمیسیون ایمنی راههای کشور بود و ۵۳ نقطه دیگر، نیمهتمام و مستعد حادثه شناسایی شده است.
به گزارش ایرنا، برپایه این گزارش، میزان اجرای عملیات خط کشی در سه ماهه ابتدایی امسال نزدیک به ۲۲ هزار کیلومتر و میزان تأمین روشنایی طولی ۳۶ کیلومتر به انجام رسید و در ۱۰۸ نقطه تقاطعی و مستعد حادثه، روشنایی نقطه اجرایی شد.
در این مدت همچنین ۱۰۹ کیلومتر اجرای حفاظ فلزی و بتنی جدید، ۵۱ کیلومتر اجرای شیب شیروانی، حدود هشتهزار و ۵۰۰ متر مربع نصب تابلو اطلاعاتی و بیش از ۴۰ هزار مورد نصب تابلو اخطاری و انتظامی به انجام رسید.
اردیبهشتماه امسال محمد راشد مدرس گرجی مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: اسفند ماه ۱۴۰۱ تعداد ۸۸۷ نقطه پُرتصادف توسط کمیسیون ایمنی راههای کشور مصوب و ابلاغ و پس از آن مقرر شد طی مدت دو سال (یعنی تا پایان شهریور ۱۴۰۴) این نقاط حادثه خیز اصلاح شود.
وی بیان داشت: از همان زمان فرایند نحوه اصلاحی نقاط با هماهنگی اداره کل راهداری استانها با برگزاری جلسات متعدد و با استفاده از توان شرکتهای مهندس مشاور از اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شد.
این مقام مسئول سازمان راهداری با بیان اینکه اصلاح نقاط پرتصادف باقی مانده مطابق برنامه ریزی باید تا پایان شهریور ماه امسال انجام شود، یاداور شد: سال گذشته مقرر شد هشت هزار میلیارد تومان توسط دولت از محل منابع عمومی و مولد سازی داراییها اختصاص یابد و حتی استانداران آن را امضا کرده بودند، اما در نهایت فقط ۲۰۰ میلیارد تومان آن محقق شد؛ به این ترتیب سازمان راهداری از محل منابع موجود خود این پروژه را به پیش برده است.