کد خبر: 1301567
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
شهردار فردیس :
واگذاری خدمات شهری به بخش خصوصی راهکار کاهش هزینه‌های شهرداری است شهردار فردیس با تأکید بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، خواستار بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های بخش خصوصی شد.

محمدرضا احمدی نژاد اظهار داشت : در راستای ایجاد درآمدهای پایدار برای شهر باید به سمت مشارکت با بخش خصوصی حرکت کنیم و با شناسایی ظرفیت‌های سرمایه گذاری شهر، نسبت به جذب سرمایه گذار اقدام کنیم.

 وی با اشاره به تعدد مأموریت های شهرداری‌ها، افزود: بخشی از خدمات در حوزه‌های مختلف  می‌تواند از طریق مشارکت با بخش خصوصی ارائه شود که این امر در کاهش هزینه‌های جاری شهرداری مؤثر است.

 شهردار فردیس گفت: استفاده از تجربیات موفق سایر شهرها در حوزه سرمایه گذاری، شناسایی ظرفیت‌ها و فراهم کردن بستر مناسب برای جذب سرمایه گذار در شهرداری ضرورت دارد که در این راستا تهیه اطلس سرمایه‌گذاری و بانک اطلاعاتی جامع سرمایه گذاری شهر در دستور کار است.

 وی تأکید کرد:  شهرداری فردیس  از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت می کند. در این راستا تلاش می‌کنیم با رفع موانع و محدودیت‌های موجود در جهت تسهیل و تسریع فرآیند سرمایه‌گذاری و بسته‌های تشویقی نسبت به ترغیب سرمایه گذاران و مشارکت بخش خصوصی اقدام کنیم.

برچسب ها: البرز ، کرج ، فردیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار