کد خبر: 1299011
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
رئیس جمهور آمریکا با اشاره عدم پیشرفت در مذاکرات تجاری با اتحادیه اروپا از وضع تعرفه‌های سنگین علیه کالا‌های اروپایی از ۱۱ خرداد خبر داد.

جوان آنلاین: پس از چند هفته آرامش در زمینه جنگ تجاری دونالد ترامپ با کشور‌های جهان که به دلیل انجام مذاکرات دو جانبه برای دستیابی به توافق‌های تجاری به حالت تعلیق درآمده بود، او امروز در حساب خود در شبکه اجتماعی تروث سوشیال از اعمال تعرفه ۵۰ درصدی برای کالا‌های اروپایی به دلیل عدم پیشرفت در مذاکرات با اروپا خبر داد.

به گزارش فارس، ترامپ نوشت، اتحادیه اروپا، که هدف از تاسیسش برتری بر آمریکا بوده، بسیار سختگیر است. موانع تجاری قدرتمند، مالیات‌های سنگین، جریمه‌های مسخره، انحصار پولی و قوانین ناعادلانه و غیرمنصفانه علیه شرکت‌های آمریکایی منجر به کسری تراز تجاری با آمریکا به مبلغ بیش از ۲۵۰ میلیون دلار در سال شده است؛ رقمی که اصلا قابل پذیرش نیست.

وی افزود، به همین دلیل من پیشنهاد اعمال تعرفه مستقیم ۵۰ درصدی را علیه اتحادیه اروپا مطرح کردم که از اول ژوئن ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

پیش‌تر، ترامپ تعرفه‌های متقابل خود را به حالت تعلیق درآورده بود و اتحادیه اروپا نیز اقدامات تلافی‌جویانه خود را متوقف کرده بود. با این حال، بن‌بست در گفت‌و‌گو‌ها باعث شده است که رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر به ابزار تعرفه‌های سنگین روی آورد.

ترامپ همچنین در بخشی دیگری از اظهاراتش شرکت آمریکایی اپل را هم به اعمال تعرفه ۲۵ درصدی در صورت تولید کالا‌های خود در هند و چین تهدید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار