کد خبر: 1298941
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
در بیست‌وچهارمین سالروز مقاومت و آزادسازی جنوب لبنان، فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان با تأکید بر پایبندی به گزینه مقاومت، هرگونه تلاش برای مشروعیت‌بخشی به تجاوزات رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی روابط با آن را مردود دانست و این مسیر را عامل بازگشت عزت و استقلال به کشور توصیف کرد.

جوان آنلاین: فراکسیون «وفاداری به مقاومت» به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی، با صدور بیانیه‌ای ضمن تبریک این مناسبت ملی به ملت لبنان به‌ویژه خانواده‌های شهدا و مجاهدان، اعلام کرد که گزینه مقاومت درختی مبارک است که با فداکاری و پایداری به ثمر نشسته و باعث آزادسازی سرزمین از لوث اشغالگران شده است.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است که با تمام توان با طرح‌های تحمیلی، عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر و هرگونه تلاش برای مشروعیت‌بخشی به تجاوزات آن مخالفیم و خواهان پایبندی به اصول مقاومت و دفاع از حاکمیت کشور هستیم.

فراکسیون حزب‌الله همچنین از ملت مقاوم و وفادار به مقاومت در بیروت و جنوب لبنان تمجید کرده و آنها را تضمین‌کننده ثبات ملی و موازنه در کشور توصیف کرده است.

در ادامه این بیانیه از مسئولان لبنانی خواسته شده است که با درایت و شجاعت، منافع کشور را بر فشار‌های سیاسی و اقتصادی آمریکا که در خدمت منافع رژیم صهیونیستی است، ترجیح دهند.

رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ میلادی نیمی از لبنان را اشغال کرد و ۲۵ ماه مه سال ۲۰۰۰ میلادی، با مقاومت هجده ساله لبنانی‌ها ناگزیر به فرار از این کشور شد و این روز با نام سالروز مقاومت و آزادسازی شناخته می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار