کد خبر: 1295562
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۵
باشگاه تراکتور تبریز به مسئولان سازمان لیگ و استقلال خوزستان پیشنهاد جدیدی را برای بازی در هفته ۳۰ لیگ برتر ارائه کرده است.

جوان آنلاین: مقرر شد که جام قهرمانی ۲۴ دوره لیگ برتر در هفته آخر به باشگاه تراکتور اهدا شود و در دیدار تراکتور - نساجی مراسم اهدای جام برگزار نمی‌شود.

به گزارش فارس، از سویی دیگر باشگاه تراکتور برای اینکه جشن قهرمانی تیمش با شکوه‌تر برگزار شود، به مسئولان سازمان لیگ و باشگاه استقلال خوزستان (میزبان مسابقه) پیشنهاد داده که دیدار دو تیم جمعه و یک روز بعد از برگزاری مسابقات هفته سی‌ام برگزار شود.

از آنجایی که نتیجه مسابقه این تیم با استقلال خوزستان تاثیری در سرنوشت هیچ تیمی در جدول لیگ ندارد، احتمال دارد با این پیشنهاد تراکتور موافقت شود؛ به‌خصوص اینکه این پیشنهاد باعث می‌شود اهالی رسانه نیز بهتر مسابقه آخر و اهدای جام قهرمانی را پوشش بدهند و پوشش تلویزیونی مسابقه نیز مطلوب‌تر خواهند بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار