جوان آنلاین: سرهنگ غلامرضا ملایی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بسیج سازندگی (۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت)، افزود: این گروهها و قرارگاههای جهادی ثبت و سازماندهی شدهاند.
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به تدوین و اجرای ۸۷ عنوان برنامه جهادی به مناسبت هفته بسیج سازندگی در استان، گفت: این برنامهها با محوریت اقدامات جهادی، خدمات مومنانه، محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی و آبادانی با مشارکت مردم، نهادهای مردم نهاد و دستگاههای دولتی اجرا میشود.
مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی بهعنوان اولویت اصلی برنامههای این سازمان، اظهار کرد: سازمان بسیج سازندگی استان در سال ۱۴۰۳ موفق به دریافت ۳۴۴ میلیارد تومان سهمیه تسهیلات اقتصاد مقاومتی شد که تاکنون ۱۷۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آن جذب شده است.
سرهنگ ملایی با اشاره به برخی مسائل و مشکلات بانکی برای جذب تسهیلات مذکور، افزود: با پیگیری صورتگرفته از طریق کارگروههای مرتبط، امیدواریم روند جذب تسهیلات مانند سال گذشته بهبود یابد.
وی با اشاره به برخی پروژههای اقتصادی در حال اجرا، گفت: طرح پرورش مرغ بومی و تخمگذار در برخی از روستاهای استان با هزینه حدود سه میلیارد تومان اجرا شده و درآمدی بین سه تا پنج میلیون تومان برای هر خانواده ایجاد کرده است.
مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان از موفقیت اجرای طرحهایی همچون گلخانههای خانگی و پرورش بلدرچین در مناطق روستایی استان خبر داد و افزود: تقویت فرهنگ تولید بومی از اولویتهای اصلی این سازمان است.
وی با اشاره به برنامههای حمایت از قطبهای تولیدی در هر شهرستان، خاطرنشان کرد: تولید و فرآوری انبه در نیکشهر و قصرقند، خرما در سراوان و سوران و خامه دودی در شمال استان از جمله طرحهای موفقی بوده که حتی برخی از آنها برای ۳۰۰ نفر هم اشتغال ایجاد کرده است.
سرهنگ ملایی از راهاندازی ۹۵ صندوق قرضالحسنه مردمییار در استان در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: منطقه «پسکوه» سوران یکی از نمونههای موفق این طرح است که با عضویت ۴۰۰ نفر تاکنون به ۲۰۰ نفر تسهیلاتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده است.
هفته سازندگی با اجرای برنامههای ملی و جهادی از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت جاری گرامی داشته میشود.