کد خبر: 1253350
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
وزرای کشور آلمان و فرانسه در نامه‌ای از کمیسیون اتحادیه اروپا درخواست کردند مذاکرات درباره توافق نامه پناهندگی با انگلیس به منظور مهار مهاجران را آغاز کند.

جوان آنلاین: آلمان، برلین و پاریس خواستار توافقنامه پناهندگی اتحادیه اروپا با کشور انگلیس شده اند. آن‌ها برگزیت را عامل مخربی بر مهاجرت می‌دانند.

به گزارش تسنیم، آلمان و فرانسه از کمیسیون اتحادیه اروپا خواسته اند تا مذاکرات درباره توافقنامه پناهندگی و مهاجرت با بریتانیا را آغاز کند. روزنامه تلگراف با استناد به نامه‌ای از "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان و همکار فرانسوی او "جرالد دارونین" گزارش داد که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تأثیرات بسیار مخربی بر انسجام سیاست مهاجرتی اتحادیه داشته است.

در نامه‌ای که عصر جمعه به "ایلوا یوهانسون"، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا فرستاده شد، وزراء بر فوریت این مسئله تاکید کردند. در این نامه آمده است: بنابراین کمیسیون اتحادیه اروپا باید به سرعت پیش‌نویسی را برای یک مأموریت مذاکره ارائه کند.

به گزارش نشریه "دی سایت" در این نامه آمده است: فقدان مقرراتی که جابجایی افراد بین بریتانیا و منطقه شینگن را تنظیم می‌کند، بدیهی است که به پویایی جریان‌های مهاجرت کمک می‌کند. این امر افرادی را که از مسیر عبور از کانال انگلیسی و دریای شمال برای رسیدن به انگلیس استفاده می‌کنند، به خطر می‌اندازد.

در این نامه از طرف این دو وزیر اروپای آمده است: مسیر‌های مهاجرت از طریق سرزمین اصلی اروپا به بریتانیا تقریباً یک سوم ورود غیرقانونی به منطقه شنگن را نشان می‌دهد: فقدان چشم انداز قانونی در بریتانیا مردم را به مخفی شدن تشویق می‌کند و شبکه‌های قاچاق را تقویت می‌کند.

فائزر و دارونین تاکید کردند که از دیدگاه آلمان و فرانسه، روی کار آمدن دولت جدید بریتانیا که اعلام شده تمایل به همکاری دارد، زمان مناسبی برای "پیشرفت ملموس در این موضوع" است. بنابراین، هدف توافقنامه‌ای است که "به طور مساوی به مسائل تحرک قانونی، به ویژه به دلایل خانوادگی و حرفه ای، مبارزه با مهاجرت غیرقانونی و حق پناهندگی می‌پردازد.

در این نامه، آلمان و فرانسه همچنین شکایت دارند که سایر کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به توافقات قبلی پناهندگی اروپا پایبند نیستند. در اینجا مسئله به اصطلاح قوانین دوبلین مطرح است که بر اساس آن کشور‌ها باید پناهندگانی را که به سایر کشور‌های اتحادیه اروپا سفر کرده اند، در صورتی که قبلاً در این کشور‌ها ثبت نام کرده اند، پس بگیرند. کشور‌هایی که در مرز‌های خارجی اتحادیه اروپا قرار دارند، مانند ایتالیا، مدتی است که از انجام این کار خودداری می‌کنند و دلیل آن را بار بالای پناهجویان تازه وارد می‌دانند.

این دو وزیر اروپایی همچنین نوشتند: با این حال، ما متأسفیم که مقررات دوبلین به ندرت توسط برخی از کشور‌های عضو برای چندین ماه رعایت شده است یا اصلاً رعایت نشده است. نقل و انتقالات دوبلین نباید به طور یکجانبه تعلیق شود، زیرا این اعتماد لازم برای اجرای اصلاحات پناهندگی اتحادیه اروپا را که اکنون برای سال‌های آینده تصویب شده است را تضعیف می‌کند. در غیر این صورت، هر اصلاحات اروپایی از همان ابتدا بی معنی و بی اثر به نظر می‌رسد.

برچسب ها: آلمان ، فرانسه ، پناهندگی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار