کد خبر: 1203216
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
آمریکا در اقدامی عجیب وزیر خارجه تشکیلات خودگران فلسطین را که به همراه کار گروه سران کشور‌های عربی به واشنگتن سفر کرده است، از مصاحبه مطبوعاتی منع کرد.

جوان آنلاین: آمریکا در اقدامی عجیب «ریاض المالکی»، وزیر خارجه تشکیلات خودگران فلسطین را که به همراه کارگروه سران کشور‌های عربی جهت بررسی راه‌های توقف جنگ در نوار غزه به واشنگتن سفرکرده بود، از مصاحبه مطبوعاتی منع کرد.

به گزارش آنا، بر این اساس طی کنفرانس مطبوعاتی که در هتل «فور سیزن» در واشنگتن برگزار شد، «یونس پاک‌سوی»، خبرنگار سی‌ان‌ان تُرک از وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین سؤالی پرسید که فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان شروع به صحبت کرد و گفت: آقای مالکی نمی‌تواند به سؤال شما پاسخ دهد؛ زیرا آمریکا محدودیت‌هایی برای او ایجاد کرده و او نمی‌تواند با مطبوعات ارتباط برقرار کند.

در ادامه این گزارش آمده است، انتظار می‌رود این کارگروه بعد از دیدار با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا برای ادامه گفتگو‌ها به کانادا سفر کند.

بر اساس این گزارش، این گروه با تصمیم اجلاس سران کشور‌های عربی در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، در ۱۱ نوامبر تشکیل شد تا راه‌های توقف جنگ در غزه را بررسی کند.

آمریکا در طول ۶۴ روز جنگ رژیم اسرائیل علیه غزه همه‌جانبه در کنار این رژیم ایستاده و از جنایت‌های آن حمایت سیاسی کرده و دست به تسلیح آن برای تداوم حملات به غزه زده است.

شب گذشته نماینده آمریکا در سازمان ملل برای چندمین بار، قطعنامه شورای امنیت مبنی بر توقف جنگ و برقراری آتش‌بس در نوار غزه را وتو کرد تا نشان دهد شریک جنایت صهیونیست‌هاست و واشنگتن نمی‌توانند در قضیه فلسطین میانجی بی‌طرف باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار