کد خبر: 1197234
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
شاختار برای پورتو، بارسا را برد

جوان آنلاین: در اولین شب از آغاز دور برگشت رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا نتایج جالب توجهی رقم خورد. شبی که شاختار برای پورتو بازی کرد و آث‌میلان به کام دورتموند پیروز شد.
در گروه F مسابقات جایی که رقابت سختی بین چهار مدعی در جریان است، آث‌میلان موفق شد حساس‌ترین بازی گروه را با حساب ۲ بر یک از پاری‌سن‌ژرمن ببرد. دورتموند هم با دو گل نیوکاسل را شکست داد. در جدول این گروه دورتموند با هفت امتیاز صدرنشین است، پاری‌سن‌ژرمن با شش امتیاز در رده دوم قرار دارد، میلان با پنج امتیاز سوم و نیوکاسل هم با چهار امتیاز چهارم هستند. به این ترتیب کار گروه مرگ باز هم پیچیده‌تر از هر زمان دیگری شده است.
اما شاختار کار بزرگی در گروه H انجام داد. این تیم بارسای صدرنشین را با یک گل شکست داد تا هم خودش شش امتیازی شود و هم پورتو را به بارسا برساند. پورتو با دو گل آنتورپ را برد و با ۹ امتیاز به بارسا رسید تا کار صعود هر سه تیم به بازی‌های حساس بعد برسد. آنتورپ هم بدون امتیاز عملاً شانسی برای صعود ندارد.
در گروه G، منچسترسیتی در ادامه روند پیروزی‌های خود یانگ‌بویز را با سه گل شکست داد تا ۱۲ امتیازی شود و عملاً صعود خود را قطعی کند. لایپزیش تنها تعقیب‌کننده سیتی هم ۲ بر یک ستاره سرخ را شکست داد تا ۹ امتیازی شود. با کسب این نتایج عملاً سیتی و لایپزیش تیم‌های صعود‌کننده این گروه هستند و ستاره سرخ و یانگ بویز هم با یک امتیاز شانسی ندارند.
در گروه E، اتلتیکومادرید در شب درخشش گریزمان با شش گل سلتیک را درهم کوبید و لاتزیو هم با یک گل از سد فاینورد گذشت. در جدول این گروه اتلتیکو هشت امتیازی است و لاتزیو با هفت و فاینورد با شش امتیاز در تعقیب این تیم هستند. سلتیک هم با یک امتیاز در قعر جدول جا خوش کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار