کد خبر: 1195410
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۳
مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان مطرح کرد
مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان از بهره‌مندی عادلانه و برابر نامزد‌های انتخاباتی از امکانات عمومی برای تبلیغات در قانون جدید انتخابات خبر داد

جوان آنلاین: مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان از بهره‌مندی عادلانه و برابر نامزد‌های انتخاباتی از امکانات عمومی برای تبلیغات در قانون جدید انتخابات خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، امین‌الله زمانی، مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان در دومین همایش توجیهی- آموزشی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که با حضور مدیران و کارشناسان انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور به صورت همزمان در تهران و مراکز استان‌ها برگزار شد، با اشاره به قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این قانون به بهره‌مندی عادلانه و برابر نامزد‌های انتخاباتی از امکانات عمومی برای تبلیغات اشاره و پیش‌بینی شده است در هر استان، هیئت (کارگروه) بررسی تبلیغات شکل بگیرد. اشاره مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان به ماده۸۱ قانون انتخابات مجلس بود که در آن آمده است: «به منظور ساماندهی و مدیریت تبلیغات انتخاباتی و ایجاد فضای مناسب جهت تحقق انتخابات رقابتی و نیز تضمین بهره‌مندی یکسان نامزد‌ها از امکانات دولتی و عمومی، هیئت استانی بررسی تبلیغات در هر استان یک هفته پس از پایان ثبت‌نام داوطلبان زیرنظر هیئت اجرایی مرکزی انتخابات تشکیل می‌شود.»
وی فلسفه شکل‌گیری این هیئت‌ها در هر استان را تضمین عدالت انتخاباتی در تبلیغات و نظارت بر رفتار‌های تبلیغاتی نامزد‌ها عنوان و ابراز امیدواری کرد آیین‌نامه اجرایی آن هر چه زودتر از سوی وزارت کشور ابلاغ شود. زمانی به بیان و توضیح تبصره‌های این ماده پرداخت و گفت: باید تلاش شود امکانات عمومی و دولتی برای تبلیغات نامزد‌ها شناسایی و به کار گرفته شود تا شاهد شکل‌گیری شور و شوق انتخاباتی و افزایش مشارکت عمومی باشیم.
محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور نیز در این نشست با بیان اینکه وزارت کشور در تلاش برای برگزاری پرشور انتخابات است، اعلام کرد: تاکنون جلساتی برای اجرای هر چه بهتر انتخابات بین وزارت کشور و شورای نگهبان برگزار شده است. وی درباره قانون جدید انتخابات هم گفت: اجرای این قانون به تحقق راهبرد‌های اعلامی مقام معظم رهبری در خصوص مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت کمک خواهد کرد. وی ابراز امیدواری کرد با اجرای کامل ماده۸۱ قانون انتخابات، شور و نشاط خاصی به وجود بیاید و شاهد مشارکت مردم در انتخابات باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار