کد خبر: 1194710
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
رئیسی در گفت‌وگوی تلفنی با امیر قطر:
امروز ملت فلسطین بیش از هر زمان دیگری به حمایت مؤثر جهانیان و به‌ویژه وحدت کشور‌های اسلامی نیاز دارد تا تداوم فعالیت ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایت و نسل‌کشی متوقف شود.

جوان آنلاین: امروز ملت فلسطین بیش از هر زمان دیگری به حمایت مؤثر جهانیان و به‌ویژه وحدت کشور‌های اسلامی نیاز دارد تا تداوم فعالیت ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایت و نسل‌کشی متوقف شود.
به گزارش ایرنا، سید ابراهیم رئیسی ظهر دیروز در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ «تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر، درباره راهکار‌های عملی حمایت از ملت مظلوم فلسطین رایزنی کردند.
رئیس‌جمهور با اشاره به افزایش بی‌سابقه جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان فلسطینی در عین ایجاد وضع انسانی اسفناک با قطع آب و برق و مسدود کردن ورود غذا و دارو به غزه، بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع، یکپارچه و روشن کشور‌های اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد. رئیسی حمایت‌های کشور‌های غربی و در رأس آن‌ها امریکا از رژیم صهیونیستی را چراغ سبز این کشور‌ها برای انجام این جنایات تعبیر کرد و افزود: امروز ملت فلسطین بیش از هر زمان دیگری به حمایت مؤثر و جدی جهانیان و به‌ویژه وحدت کشور‌های اسلامی نیاز دارد تا تداوم فعالیت ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایت و نسل‌کشی متوقف شود.
«تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر نیز در این گفت‌وگوی تلفنی رخداد‌های امروز غزه را گواهی بر سیاست‌های دوگانه و رسوا شده کشور‌های غربی دانست و خاطرنشان کرد: کشور‌های منطقه و کشور‌های اسلامی می‌توانند با وحدت خود ماشین جنگی رژیم صهیونیستی را متوقف کنند. امیر قطر با تأکید بر موضع کشورش در حمایت از حقوق حقه ملت فلسطین در تعیین سرنوشت و حق دفاع از خود گفت: رژیم صهیونیستی همه قواعد بین‌المللی و چارچوب‌های انسانی را زیرپا گذاشته و از ارتکاب هیچ جنایتی ابایی ندارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار