کد خبر: 1189340
لینک کوتاه: https://www.Javann.ir/004zOu
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۵:۲۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کمبود معلم در کشور
با انتشار اخباری مبنی بر کمبود گسترده معلم در کشور در آغاز سال تحصیلی، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توئیت‌هایی از مشاهدات خود خبر دادند و از راهکار‌هایی برای جبران کمبود معلم گفتند.

با انتشار اخباری مبنی بر کمبود گسترده معلم در کشور در آغاز سال تحصیلی، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توئیت‌هایی از مشاهدات خود خبر دادند و از راهکار‌هایی برای جبران کمبود معلم گفتند. کاربران ضعف دانشگاه فرهنگیان را از اصلی‌ترین دلایل این کمبود و تقویت این دانشگاه را راهکاری اصلی دانستند که باید به صورت فوری در دستور کار دولتمردان قرار گیرد تا سال‌های آینده نیز دچار این بحران نشویم. برخی از کاربران نیز از تأثیر این کمبود بر افت کیفیت آموزشی نوشتند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم.


اسماعیل آذری‌نژاد:
مدارس زیادی رفتم که سال تحصیلی‌شون آغاز نشده. چرا؟ چون هنوز معلم ندارن. چرا؟ چون قراره افرادی که امسال قبول شدن معلم شون بشوند. افرادی بدون یک روز آموزش و مهارت تدریس و تسلط بر مواد درسی. کجای دنیا اینجور کودکانش را ویران و بی‌اهمیت می‌کنند؟!
طالب‌زاده:
کلاس‌های زیادی معلم ندارند، برخی دانش‌آموزان هنوز به‌رغم پرداخت وجه، کتاب دریافت نکرده‌اند. تازه قرار شده معلمانی که در آزمون، پذیرفته شده‌اند، بدون یک روز آموزش و فراگیری مهارت حداقلی معلمی، سر کلاس بروند. سال تحصیلی با دانش‌آموز، معلم، مدرسه و کتاب آغاز می‌شود.
عرفان گلزاده:
در این بحران کمبود معلم و در حالی که به نیمه مهرماه رسیده‌ایم و به‌رغم وعده وزیر محترم هنوز تعداد قابل توجهی از کلاس‌های درس فاقد معلم هستند، به نظر می‌رسد دولت باید بیش از این‌ها به فکر عملیاتی ساختن وعده‌های خود مبنی بر ارتقا کمی وکیفی دانشگاه فرهنگیان می‌بود! #وعده_های_نافرجام
م. صادقی:
با رسیدن به نیمه مهرماه شاهد کلاس‌های خالی از معلم هستیم. کدام معلم؟ معلمی که در مراکز تربیت معلم، باید برای نیاز اولیه‌اش که خوابگاه و فضای مناسب است، دغدغه داشته باشد؟ این است تربیتِ معلم؟ #وعده‌های_نافرجام
حمید رفیعی:
فراخواندن حدود ۱۰ هزار معلم شاغل در مدارس غیر دولتی، به کارگیری حدود ۱۰ هزار دانشجو معلم ورودی ۹۹، افزایش و پرداخت به‌هنگام حق‌التدریس راهکار‌های موقت جبران کمبود نیروی انسانی است. آقایان تدبیری کنید.
علی اکبرشهبازی:
در آموزش و پرورش امسال، کلاس‌های تا مرز ۴۰ نفر تشکیل شده و اوضاع آموزش تو کلاسی با این تعداد که حتی مشکل ماژیک و برگه امتحان براش جدی است مشخصه. بنظر میاد بخشی از افق خصوصی‌سازی نظام آموزش، با بی‌کیفیت‌تر کردن آموزش دولتی و سوق دادن خانواده‌ها به خرید خدمات آموزش خصوصی محقق بشه.
محی‌الدین محمدیان:
چند ماه قبل به دوستان آموزش و پرورش یادآور شدم مهرماه نزدیک است کار‌های زمین مانده بسیار، لطفاً اگر نمی‌دانید بپرسید. شما مسئول آموزش و پرورش هستید نه مدیر کاروان حج! اما نشنیدند. الان ما چه می‌شنویم تا آخر مهر کمبود معلم، کلاس و کتاب حل می‌شود! کجا مرکز استانی مانند اصفهان.
مسعود زین‌العابدین:
امروز مهم‌ترین مسئله آنی در کشور، فقدان معلم در تعداد قابل توجهی از کلاس‌های درس است و برخی آمار‌ها حاکی از کمبود ۲۰۰هزار معلم است. چه کنیم که این موضوع مهم در لابلای مباحث سخیف حزبی و سیاسی گم است و هیچ جایگاهی ندارد.
قراری:
از نظر کمبود معلم هم یکی از دلایل جذب کم معلم همین فضای کم برای پذیرش است. تا الان چندین وعده اعم از انتقال بخش آموزشی پردیس‌ها به دانشکده‌های خالی دانشگاه‌های بزرگ مثل پیام نور و ... بوده ولی باز هم اقدامی از طرف مسئولان در این مورد دیده نشده است. ‎#وعده_های_نافرجام
همتا امیدی:
‏عجیبه! دانش‌آموزا معلم ندارند! بعد جذب دانشجو واسه فرهنگیان آن‌قدر کم جذب می‌کنن! در حالی که کسانی دوست دارن معلم شن تعدادشون زیاده! چرا ساماندهی نمی‌شه این وضعیت؟

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار