کد خبر: 1189331
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
دیلی میل امروز نوشت که مورینیو تصمیم قطعی خود را گرفته و دیگر قصد ادامه مربیگری در رم را ندارد.

به گزارش جوان آنلاین از ورزش سه، جالوروسی فصل را در سری آ به طرز وحشتناکی آغاز کرده و تنها در دو بازی از هفت بازی ابتدایی خود پیروز شده است. این باشگاه در این مدت هشت امتیاز کسب کرده است و مورینیو، که به نظر می‌رسد دوباره اسیر سندروم فصل سوم شده است، فشار را از هر طرف روی خودش احساس می‌کند.

پیروزی مقابل فروزینونه در آخر هفته در سری آ برای رم حیاتی بود، اما آن‌ها هنوز از جهنم بیرون نیامده‌اند و بسیاری اکنون انتظار دارند مورینیو به زودی پایتخت ایتالیا را ترک کند. مطابق گزارشات، قرارداد مورینیو با رم در ژوئن آینده به پایان می‌رسد و احتمالا باشگاه، به دلیل وضع موجود، درخواست تمدید قراردادی را به او ارائه نخواهد کرد.

در همین رابطه امروز دیلی میل نوشته است که مورینیو چندی پیش به مدیران رم اطلاع داده قصد تمدید ندارد و هر پیشنهادی از باشگاه بگیرد را رد خواهد کرد. او از رفتار‌های اخیر باشگاه ناراحت است و اعتقاد دارد در حق او بی‌معرفتی شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار