كتاب «دروغ زن، زندگي آزادي» كه به بيش از ۳۸هزار دروغ ضدانقلاب و اپوزيسيون در ماجراي اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ميپردازد از سوي انتشارات خبرگزاري فارس چاپ شده و امروز سهشنبه ۲۱شهريور روانه بازار كتاب ميشود.
اين كتاب كه به همت حميدرضا تاجي و بر مبناي توليدات تحقيقي گزارشگران و خبرنگاران فارس در سه فصل و ۲۳۸ صفحه گردآوري شده است، در فصل نخست به ماجراي كشتهسازيهاي ضدانقلاب بهطور كامل ميپردازد. در اين فصل ميخوانيم چگونه جريان رسانهاي ضدانقلاب بيش از ۴۵هموطن را كه عمدتاً از جوانان كشور بودند، به عنوان كشته اغتشاشات جا زد.
در فصل دوم اين كتاب به دروغهاي شاخدار جريان اپوزيسيون پرداخته شده است؛ دروغهايي كه براي درگير كردن افكار عمومي نااميدي مردم، فاصله انداختن بين مردم و مسئولان ساخته و در شبكههاي اجتماعي داغ شد. بخش مهم ديگر كتاب به بررسي عملكرد پنج رسانه بيبيسي فارسي، ايران اينترنشنال، صداي امريكا، راديوفردا، منوتو و صفحات مجازي آنها اشاره دارد. رسانههاي معاند طي ۴۶ روز (۲۳ شهريور تا ۹ آبان) مجموعاً ۳۸هزار و ۳ دروغ درباره اغتشاشات ايران منتشر كردند.
آتشبياران معركه، عنوان فصل سوم اين كتاب است كه به بررسي فعاليتهاي سلبريتيهايي پرداخته است كه يا با انتشار اخبار دروغ در آتش اغتشاشات دميدند يا سعي در همراه كردن جامعه هنري و ورزشي جهان عليه نظام جمهوري اسلامي كردند. در متني كه به انتخاب ناشر، پشت جلد كتاب درج شده، آمده است: يكي از مهمترين روشهاي ضدانقلاب در اغتشاشات سال ۱۴۰۱، «كشتهسازي» بود. در يكي از اين روشها درحاليكه فرد به دليل ديگري جان باخته (خودكشي، تصادف و نزاع) رسانهها سعي ميكنند آن را به موضوع اغتشاشات ربط دهند و احساسات مردم را تحريك كنند. روش ديگر اما عجيبتر است؛ در اين ترفند، نام فردي خيالي به عنوان كشته مطرح ميشود، در صورتي كه چنين هويتي اصلاً وجود خارجي ندارد، اما با ذكر جزئيات ساختگي، موضوع براي مخاطب باورپذير ميشود.
برخي ديگر از رسانهها، فردي را كه توسط خود اغتشاشگران كشته شده به عنوان كشته شده توسط پليس جا ميزنند كه اين موضوع توسط مردم عادي قابل بررسي و ارزيابي نيست، اما در روش آخر كه شايد مضحك هم به نظر برسد، اصلاً فرد مورد ادعا كشته نشده و زنده است و حتي خودش كشته شدنش را تكذيب ميكند. كتاب «دروغ زن، زندگي، آزادي» امروز به صورت فيزيكي در دسترس علاقهمندان قرار ميگيرد و به زودي نسخه پیدیاف آن نيز عرضه خواهد شد.