کد خبر: 1179893
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴
مجری برنامه «صبح به وقت حسین» گفت: سال اولی است که برنامه رادیو اربعین را اجرا می‌کنم و این مهم باعث سعادت است.

به گزارش جوان آنلاین، پیمان قریب پناه مجری برنامه «صبح به وقت حسین» که از رادیو اربعین شنیده می‌شود ادامه داد: به نظر من واقعا اجرا در رادیو اربعین باید مثل خود سفر و راهپیمایی اربعین، قسمت باشد، انگار اجرای این برنامه هم یک جورایی مهر ش به نامت بخورد. باورتان نمی‌شود حتی سال‌های قبل هم تلاشم بر این بود که قسمت بشود و اجرا بکنم، اما نشد. امسال ناخودآگاه این اتفاق افتاد. دقیقا پیشنهادش بعد از اجرای من بعد از اجرا در شب‌ها و روز‌های تا سوعا و عاشورا بود که در رادیو داشتم. پشت بندش پیشنهاد شد و من قبول کردم.

قریب پناه تصریح کرد: یک گوینده به هر حال در درجه اول بایستی سواد اجرا را داشته باشد؛ و در حد و حدودی نسبت به موضوع شناخت داشته باشد؛ و اینکه قسمتش بشود ک بتواند اجرای برنامه‌ای از رادیو اربعین را داشته باشد.

قریب پناه ادامه داد: برای جذب مخاطبین اربعینی بایستی با آن‌ها همدل و همراه باشیم و مسائل شان را مطرح بکنیم حرف دلشان را بزنیم، باهاش همدل بشویم و با زبان دلشان با آن‌ها صحبت کنیم، می‌توانیم آن‌ها را جذب کنیم.

وی خالص بودن و همدل بودن را از مهمترین ویژگی و شاخص اجرای برنامه اربعین ذکر کرد گفت: در این برنامه باید حرف دل خودمان را اجرا بکنیم.

قریب پناه که قسمت شده بود در پیاده روی اربعین شرکت کند، با اشاره به حس و حال خودش در اجرای برنامه رادیو اربعین گفت: حس و حال خوبی بود. آن حس را دوست داشتم. سعی کردم که خودم باشم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار