کد خبر: 1177145
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
فریدون حسن

خبر برگزاری اولین بازی مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر، آن هم بدون تماشاگر از آن دست خبر‌هایی بود که داد همه را درآورد. تازه این خبر وقتی جالب‌تر می‌شود که حتی شایعه عدم پخش تلویزیونی بازی هم در شهر می‌پیچد!
اینکه پرسپولیس مقابل آلومینیوم به بهانه واهی آماده نبودن سکو‌های ورزشگاه از داشتن تماشاگر محروم باشد و حتی بازی از تلویزیون هم پخش نشود، اتفاقی نیست که بتوان به سادگی از کنارش گذشت. می‌گویند، چون نخاله‌ها جمع‌آوری نشده و به تصویر کشیدن آن از سوی رسانه چندان جالب نیست، بازی پخش نمی‌شود و بعد هم عنوان می‌کنند که، چون همین نخاله‌ها مزاحم تماشاگران است پس تماشاگر هم نیاید. فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در ادامه عهدشکنی‌ها و کم‌کاری‌های خود حالا در اولین هفته فصل بیست و سوم لیگ برتر اعلام می‌کنند که بازی ورزشگاه آزادی بدون تماشاگر برگزار می‌شود. تصمیمی که شائبه‌های زیادی را به همراه خواهد داشت و می‌تواند زمینه‌ساز بحرانی تازه در فوتبال باشگاهی کشور باشد. لیگ هنوز راه نیفتاده و هنوز سوت آغازش به صدا درنیامده به حاشیه کشیده شده است. جالب اینجاست که این تصمیم حتی صدای میهمان اراکی سرخ‌ها را هم درآورده تا جایی که محمد رجائیان، مدیرعامل آلومینیوم اراک می‌گوید: «فوتبال با تماشاگر زنده است و ما آماده حضور هواداران در این بازی بودیم. هماهنگی‌های لازم برای اعزام تماشاگران از اراک را انجام داده بودیم که اعلام کردند بازی بدون تماشاگر است. حالا شرایط برای هر دو تیم یکسان است و امیدوارم که بازی خوبی را شاهد باشیم.»
البته این اتفاق با عصبانیت بیشتر سرمربی پرسپولیس همراه بود، جایی که یحیی گل‌محمدی در کنفرانس خبری پیش از بازی با عصبانیت اعلام کرد: «اینکه از اولین بازی لیگ این داستان‌ها پیش بیاید واقعاً زشت است. نمی‌دانم دلیلش چیست، اما با این نوع برنامه‌ریزی و نگاهی که در فوتبال وجود دارد، فقط روز به روز پسرفت می‌کنیم. دیگر کشور‌ها را می‌بینیم که چه امکانات و چه برنامه‌ریزی و چه بازیکنانی دارند، اما اینجا به جای پیشرفت متأسفانه در حال پسرفت هستیم. واقعاً متأسفم و ناراحت شدم از این خبری که شنیدم و فقط حس بی‌انگیزگی در همه ما ایجاد کرد.»
در یک کلمه باید عنوان کرد که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باز هم رد شدند، آن‌هم در شروع لیگ. سؤال اینجاست که مگر مسئولان فوتبال از ایراد سکو‌های تماشاگران بی‌اطلاع بودند که حالا و آن هم بعد از به تعویق افتادن یک هفته‌ای مسابقات درست شب بازی اعلام می‌کنند که بازی بدون تماشاگر برگزار خواهد شد!
آقایان خیلی راحت کم‌کاری‌های خود را به پای خارج نشدن نخاله‌های مربوط به ساخت و ساز‌ها می‌اندازند. این مشکلی است که می‌تواند در هفته‌های بعد برای بقیه تیم‌ها هم ایجاد شود، چراکه ظاهراً قرار نیست آقایان فدراسیون و سازمان لیگ حتی به وعده‌وعید‌های خودشان هم عمل کنند. ورزشگاه آزادی حتی در شرایط بدتر از این هم میزبان تماشاگران بوده، اما حالا و در یک اقدام غیرمنطقی که تنها می‌تواند حساسیت‌ها را روی فوتبال باشگاهی ایران دوچندان کند از حضور تماشاگران در این بازی جلوگیری می‌شود تا باز هم حاشیه‌های آنچنانی گریبانگیر فوتبال شود. بهتر است مسئولان فوتبال به جای فرافکنی و دادن پاسخ‌هایی که بیشتر باعث عصبانیت و حاشیه‌سازی می‌شود کار خودشان را در وقت لازم درست انجام دهند تا اینگونه با روح و روان جامعه فوتبال بازی نکنند و اجازه دهند حداقل علاقه‌مندان به فوتبال از تماشای همین فوتبال نیم‌بند لذت ببرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار