کد خبر: 1177059
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
به مناسبت گرامیداشت 17 مرداد روز خبرنگار
بازدید مشاور فرماندهی سپاه امام رضا (ع) از دفتر نمایندگی روزنامه جوان به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی 17 مرداد و روز خبرنگار، مشاور فرماندهی سپاه امام رضا (ع) « سردار مجتبی غفورپور» از دفتر سرپرستی روزنامه جوان در استان خراسان رضوی بازدید کرد .

همزمان با روز خبرنگار مشاور فرماندهی سپاه امام رضا (ع) «سردار مجتبی غفورپور»به همراه تیم روابط عمومی از دفتر سرپرستی روزنامه جوان در استان خراسان رضوی بازدید کردند .

سردار غفور پور در این نشست ضمن شنیدن دغدغه های سرپرستی روزنامه جوان در تولید محتوا و توزیع روزنامه ، اظهار داشت  : هدف از انتشار  روزنامه جوان، رشد و توسعه انقلاب است و مسئولین باید تلاش کنند برای حفظ و ماندگاری نشریات همسو با نظام و انقلاب اهتمام ورزند .

مشاور فرماندهی سپاه امام رضا (ع) تاکید کرد : تکریم و افزایش مخاطبان روزنامه به اندازه نگهداری و انتشار روزنامه جوان از اهمیت  بالایی برخوردار است و باید با تولید محتوای مناسب و توزیع به موقع روزنامه در سطح استان مخاطبان روزنامه افزایش پیدا کند  .  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار