انفجار ساختمانی سه طبقه در محله جوانمرد قصاب، زنی سالخورده را به کام مرگ برد، ۱۹ نفر را مجروح و چند خانه را ویران کرد و خسارتهای مالی کلانی برجای گذاشت. علت اولیه حادثه نشت گاز اعلام شده است.
ساعت ۸ صبح روز گذشته و در حالی که تیمهای امداد مشغول امدادرسانی در محل خلازیر تهران بودند، حادثهای هولناک اینبار در محله جوانمرد قصاب گزارش شد. این حادثه مربوط به انفجار ساختمانی سه طبقه در محله جوانمرد قصاب بود. خیلی زود آتشنشانان از چند ایستگاه خود را به محل رساندند و عملیات امداد و نجات به جریان افتاد.
جلال ملکی، سخنگوی آتشنشانی تهران به «جوان» گفت: بررسیهای میدانی نشان داد در ساختمانی که انفجار در آن اتفاق افتاده، ۱۲ نفر شامل هفت مرد و پنج زن از ساکنان میان آوار گرفتار شدهاند که تلاش برای نجات آنها به جریان افتاد، آنها زنده از میان آوار نجات پیدا کردند و مصدومان راهی مراکز درمانی شدند.
وی ادامه داد: شدت انفجار به حدی بود که چند خانه و مغازه اطراف نیز تخریب و به خودروهای پارک شده در محل هم خسارت وارد شده است.
وی گفت که علت اولیه حادثه نشت گاز اعلام شده است. از آنجا که برخی رهگذران یا ساکنان ساختمانهای اطراف هم دچار مصدومیت شده بودند، محمد اسماعیل توکلی، رئیس اورژانس استان تهران گفت که شمار مصدومان ۱۹ نفر ثبت شده است.
علی نصیری، رئیس مدیریت بحران تهران هم گفت: وضعیت عمده مصدومان رضایتبخش اعلام شده، اما یکی از آنها که زنی ۷۵ ساله بود به دلیل شدت جراحت فوت شده است.