کد خبر: 1173954
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج :
پل B1 آزاد راه شمالی کرج پیچیده ترین پل درخاور میانه است رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج گفت: پل B1 آزاد راه شمالی کرج تا به امروز جزو پیچیده ترین پل های موجود در جهان است.

حسین مهاجری در حاشیه بازدید از روند اجرایی پلB1 آزاد راه شمالی کرج اظهارداشت: بر اساس ارزیابی وزارت راه و شهرسازی این پل از نظر پیچیدگی و مهندسی جزو پیچیده ترین پل های موجود در خاورمیانه است که در حال حاضر در محدوده پل بیلقان در حال اجرا می باشد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج اذعان کرد: این پل تا به امروز جزو پیچیده ترین پل های موجود در جهان است و هزینه آن به طور کلی برای به اتمام رسیدن پروژه ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است که به شرط تامین مالی تا ۱۳ ماه دیگر انشالله به پایان خواهد رسید.

مهاجری تصریح کرد: این پل که به طول ۱۰۵۰ متر است از ۸ دهانه تشکیل شده است که طول بلندترین دهانه آن ۱۷۶ متر میباشد و دارای ستونی به ارتفاع ۱۳۶ متر است .
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج ضمن تقدیر و قدردانی از زحمات عوامل اجرایی و دولت محترم و دیگر ارگانها بیان کرد: پروژه هایی مانند پل B1 را باید با سرعت بیشتری پیگیری و ادامه داد و علاوه بر پل B1 باید پل b0 را که در نزدیکی خط ۴ حصار نیز میباشد هرچه زودتر آماده بهره برداری کرد تا مردم بتوانند خیلی سریعتر از این پروژه بهره مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در شورای شهر نگاه ویژه ایی به این پروژه‌ داشته و تمام تلاش خود را برای اجرا، تکمیل و تامین مالی این پروژه انجام می‌دهیم و امیدواریم هرچه زودتر مردم کشورمان از این اتفاق بهره مند شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار