کد خبر: 1156556
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به جوان آنلاین:
سالهاست از سوی پلیس راه کشور آمار بالای فوت در تصادفات مطرح می‌شود تا با توجه مسئولان مربوطه و رسیدگی برای رفع عوامل آن این آمار‌ها روند کاهشی پیدا کند. سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور روز گذشته با اعلام خبری گفت ۴۳ درصد از فوت تصادفی‌ها به دلیل مجهز نبودن برخی از بیمارستان‌ها به بخش تروماست. نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم با تأیید این خبر گفت: «این حرف درستی است، اما نمی‌توان آنرا به کل کشور تعمیم داد»

به گزارش جوان آنلاین؛ سردار سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهور گفت: «۴۳ درصد از فوتی‌های تصادفات، در بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند و آن هم به این دلیل است که برخی از بیمارستان‌ها به بخش "تروما" مجهز نیستند!»
سردار هادیانفر با اشاره به تکمیل و بروز رسانی تجهیزات بیمارستانی توسط وزارت بهداشت به ویژه در بخش مربوط به تروما گفت: «وزارت بهداشت سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان بابت رسیدگی به مصدومان تصادفات دریافت می‌کند تا بهترین خدمات را بدون دریافت هزینه به آن‌ها ارائه دهد.»
مأموران بیمه هم با تأیید این موضوع اعلام کردند، بیشتر فوتی‌های بیمارستانی به دلیل خونریزی داخلی یا ضربه به سر وعدم تشخیص این موضوع توسط بیمارستان‌ها است.
عوامل موثر در فوت تصادفی‌ها
۵۱ درصد از فوت تصادفات در صحنه اتفاق می‌افتد و ۶ درصد حین انتقال مصدوم به بیمارستان و ۴۳ درصد در بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند.
به گفته مسئولان فراجا، ناایمن بودن «خودروها» و «نقاط حادثه‌خیر» دو علت اصلی فوت مجروحان در صحنه تصادف است و جان باختن ۶ درصد از مصدومان نیز حین انتقال به بیمارستان‌ها می‌باشد که با تامین بالگرد از سوی وزارت بهداشت، اورژانس و دیگر بخش‌های مربوطه، می‌توان این آمار را کاهش داد، چراکه اغلب این مصدومان به خاطر دیر رسیدن به مراکز درمانی (طولانی بودن دسترسی به مراکز درمانی در جاده‌های طولانی) جان خود را از دست می‌دهند.
آمار ۴۳ درصدی فوت تصادفی‌ها در بیمارستان درست است
دکتر سید جلیل میرمحمدی نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تأیید مجهز نبودن بیمارستان‌ها به بخش تروما به خبرنگار جوان آنلاین گفت: «این نگاهی غلط است که هیچ بیمارستانی مشکل ندارد و یا همه بیمارستان‌ها دارای مشکل هستند و تجهیزات ندارند. در مرگ و میر بر اثر تصادفات، عواملی از جمله خطای انسانی، وسیله نقلیه ناایمن، جاده‌های بی کیفیت، عدم کنترل و نظارت جدی و خدمات بیمارستانی دخالت دارند و اگر به این موارد توجه و رسیدگی شود به طور قطع آمار مرگ و میر کاهشی می‌شود.» وی در آخر با تأیید هشدار رئیس پلیس راهور درباره فوت ۴۳ درصدی تصادفی‌ها در بیمارستان به دلیل مجهز نبودن به بخش تروما گفت: «در مناطق محروم کشور به طور قطع تعداد پزشک کمتری داریم و امکانات تخصصی و فوق تخصصی پزشکی کم است؛ لذا این حرف درست است، ولی نمی‌توان آنرا به کل کشور تعمیم داد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار