کد خبر: 1155482
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
«مؤدب» کی بودی تو؟! نمردیم و معنی آدم محترم را هم متوجه شدیم. اصلاً معنای واژه محترم حالا به دو قسمت قبل از زمان بیانیه باشگاه استقلال و بعد از آن تقسیم می‌شود
حامد قهرمانی

نمردیم و معنی آدم محترم را هم متوجه شدیم. اصلاً معنای واژه محترم حالا به دو قسمت قبل از زمان بیانیه باشگاه استقلال و بعد از آن تقسیم می‌شود. پیش از این بیانیه و اقدام این باشگاه به شکایت از کادر فنی تیم صنعت نفت، آدم محترم به کسی می‌گفتند که ادبیات مقری داشته باشد. نوع رفتار و حرکاتش سنجیده باشد، به زمین و زمان بد و بیراه نگوید و حدالمقدور ظاهر مناسبی هم داشته باشد، اما حالا بعد از بیانیه استقلال که در آن عنوان شده است: «برخی با نیت تحریک و برهم زدن آرامش و تمرکز سرمربی محترم استقلال اقدام به انجام حرکات ناشایست می‌کنند»، متوجه شدیم که ما چقدر بی‌ادب هستیم و این جناب ساپینتو هستند که محترم و باادب تشریف دارند! اصلاً تمام مربیان و بازیکنان، کادر فنی، پزشکی و مأموران انتظامی که تاکنون و در ۲۸ هفته گذشته مورد عنایت ساپینتو قرار گرفته‌اند، نمی‌دانستند ادب چیست و این تندیس تربیت را مورد بی‌مهری قرار داده‌اند و ساپینتوی مؤدب مجبور شده از خودش واکنش نشان دهد.
باشگاه استقلال در ادامه فرافکنی‌های چند هفته اخیر خود برای فرار از پاسخگویی بابت فساد مالی گسترده حالا چنان مربی خود را محترم می‌شمارد که گویا تمام ایران کور و کر بوده‌اند و تاکنون ندیده‌اند که ساپینتو اینجا را با جنگل اشتباه گرفته و هر چیزی را که به زبانش می‌آید به تصور اینکه اینجا هم پرتغال است، می‌گوید. اینکه در هر بازی و با هر نتیجه‌ای ساپینتو به همه حمله‌ور شود نشان‌دهنده محترم بودن او نیست، بلکه این مسئله را به مسئولان استقلال یادآوری می‌کند که ظاهراً باید برایش تمهیدات دیگری بیندیشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار