کد خبر: 1155418
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۰
امير معماري – لژيونر فوتبال پيوند اعضا
شیوا نوروزی

تنها لژیونر ورزش پیوند اعضای ایران همچنان به کسب افتخارات بیشتر می‌اندیشد. امیر معماری از بچگی عاشق فوتبال بود و آنقدر در زمین‌های خاکی و تیم‌های استان خوزستان زحمت کشید تا طعم لژیونر شدن را نیز بچشد. فوتبالیست بهبهانی که عملکرد خوبی در رده‌های پایه داشت، در اوج جوانی به سرطان مبتلا شد، ولی با روحیه ورزشکاری و عزم راسخی که داشت نه تنها بر بیماری‌اش غلبه کرد بلکه در مستطیل سبز نیز با قوت به کارش ادامه داد. خواندن چند خط از زندگی و روز‌های سخت معماری خالی از لطف نیست: «فوتبال را از شهر خودم بهبهان شروع کردم و سابقه بازی در مدرسه فوتبال مقاومت و برق بهبهان را دارم. پس از آن به تیم همای دیلم پیوستم. دو سال برای تیم جوانان فجرسپاسی بازی کردم و دو سال نیز عضو تیم امید‌های
شهرداری یاسوج بودم.
خلیج‌فارس میناب دیگر تیمی بود که برای آن‌ها به میدان رفتم. به مدت چهار فصل در لیگ‌برتر تاجیکستان (تیم‌های خیر وحدت، پنجشیر، اف‌سی‌دوشنبه و زسکا پامیر) حضور داشتم. تجربه حضور در لیگ مالدیو و لیگ عراق را نیز در کارنامه دارم. در حال حاضر نیز در لیگ‌برتر فیلیپین فعالم و برای تیم اف‌سی استالیون لاگانو توپ می‌زنم. آقای گل جوانان و نوجوانان لیگ بوشهر و قرار گرفتن در بین برترین گلزنان لیگ‌یک امید‌ها از دیگر افتخاراتم است. در ۱۸ سالگی به بیماری سرطان غدد لنفاوی مبتلا شدم و خوشبختانه موفق به شکست این بیماری شدم. ۲۰ ساله بودم که پیوند مغزاستخوان انجام دادم. بالاجبار دو سال از فوتبال دور بودم ولی ناامید نشدم و دوباره به مستطیل سبز بازگشتم. سختی‌های زیادی را تحمل کردم و در بازگشت از لیگ ۳ و لیگ ۲ کارم را شروع کردم. هشت سال است که لژیونر شده و در خارج از کشور بازی می‌کنم. در آن روز‌های سخت نه هیئتی بود و نه فدراسیونی. به تنهایی و با کمک خانواده چالش‌ها را پشت سرگذاشتم. در این سال‌ها نیز نه کمیته‌ملی المپیک و نه وزارت کمکی به ما نکرد و هرجا رفتیم یا با هزینه شخصی بوده یا باشگاه. از پدر و مادر و همسر عزیزم تشکر و قدردانی ویژه‌ای دارم. آن‌ها همه زندگی‌شان برای موفقیت من گذاشتند.» این ورزشکار نه تنها به فوتبال قناعت نکرده بلکه در رشته‌دوومیدانی نیز فعال است، با این حال بازی در خارج از کشور فرصت حضور در مسابقات جهانی پیوند اعضا در استرالیا را از او گرفت: «دو سال است به عضویت رشته دوومیدانی پیوند اعضا اضافه شده‌ام و هیئت استان خوزستان و به ویژه آقای فتاحی حمایت‌های زیادی از ورزشکاران داشته و دارد، منتها از آنجا که در فیلیپین بازی می‌کنم، نتوانسته‌ام در مسابقات جهانی استرالیا حاضر شوم.»
لژیونر فوتبال پیوند یکی از اعضای تیم‌ملی این رشته در جام‌جهانی ۲۰۲۴ ایتالیا نیز خواهد بود و امیدوار است تا چند سال دیگر نیز بتواند به فوتبالش ادامه دهد: «عضو تیم‌ملی فوتبال پیوند اعضا در جام‌جهانی ایتالیا نیز هستم و هدایت این تیم بر عهده علی چینی است. هدفم این است که حداقل تا پنج شش سال دیگر فوتبال بازی کنم و از لیگ برتر فیلیپین، کامبوج و مالدیو پیشنهاد‌های خوبی دارم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار