کد خبر: 1150158
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
پرداخت کمک‌هزینه خرید عینک به ۲۸۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم مدیرعامل بنیاد ۱۵خرداد ستاد اجرایی فرمان امام از پرداخت کمک‌هزینه خرید عینک به ۲هزار و ۸۰۰ کودک خبر داد.

مدیرعامل بنیاد ۱۵خرداد ستاد اجرایی فرمان امام از پرداخت کمک‌هزینه خرید عینک به ۲هزار و ۸۰۰ کودک خبر داد.
حمیدرضا علیان‌زادگان مدیرعامل بنیاد ۱۵خرداد ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اجرای طرح ملی غربالگری تنبلی چشم در سراسر کشور افزود: از ابتدای حمایت بنیاد ۱۵خرداد از اجرای این طرح در زمستان ۱۴۰۱، تاکنون کمک‌هزینه خرید عینک به حساب سرپرستان ۲هزار و ۸۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم واریز شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: برای هر یک از ۲ هزار و ۸۰۰ کودک مشمول مرحله اول این طرح، کمک‌هزینه ۵ میلیون ریالی خرید عینک و در مجموع مبلغ ۱۴ میلیارد ریال پرداخت صورت گرفته است.
وی از اختصاص ۷۰ میلیارد ریال برای مراحل بعدی این طرح خبر داد و گفت: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پس از غربالگری بیش از ۳ میلیون کودک ۳ تا ۶ ساله، از ۱۴هزار کودک نیازمند با اهدای کمک‌هزینه خرید عینک حمایت می‌کند. علیان‌زادگان تأکید کرد: در مرحله اول طرح ملی غربالگری تنبلی چشم، بیشترین حمایت‌ها متعلق به کودکان ساکن استان‌های آذربایجان شرقی، لرستان، فارس، خراسان جنوبی و خوزستان بوده است.
مدیرعامل بنیاد ۱۵خرداد با اشاره به اجرای طرح ملی غربالگری تنبلی چشم از اسفندماه سال گذشته بیان کرد: در این مدت، حمایت فراگیر در سطح کشور با اعطای کمک‌هزینه خرید عینک به کودکان ۳ تا ۶ سال که از بین ۳ میلیون کودک موضوع این طرح ملی نیازمند حمایت مالی برای خرید عینک هستند عملیاتی شده است.
علیان‌زادگان تصریح کرد: برای امسال نیز مداخلات سطح بالاتر را برای کودکانی که نیاز به جراحی چشم داشته باشند توسط گروه‌های پزشکی جهادی همکار با بنیاد ۱۵ خرداد در دستور کار داریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار