کد خبر: 1142825
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
جانشین فرمانده کل سپاه:

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امریکایی‌ها در تمام درگیری‌هایی که طی این ۴۴ سال با ما داشتند شکست خوردند، تأکید کرد: انجام حداقل تکلیف‌ها موجب شده ما مقتدر شویم و آن‌ها دایم در برابر ما مستأصل شوند.
سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه در همایش سراسری مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر گفت: امریکایی‌ها ۴۴ سال است هر چه تلاش کردند نتوانستند پیروزی در برابر ایران به دست آورند با اینکه به واسطه امکانات مادی از ما قوی‌تر بوده و هستند؛ علت شکست آن‌ها برای این است که طی این مدت تا حدودی به تکالیف الهی خود عمل کردیم.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امریکایی‌ها در تمام درگیری‌هایی که طی این ۴۴ سال با ما داشتند شکست خوردند، تأکید کرد: انجام حداقل تکلیف‌ها موجب شده ما مقتدر شویم و آن‌ها دایم در برابر ما مستأصل شوند. وی با اشاره به اینکه در هر زمینه‌ای که به فرمان خداوند عمل کردیم، خداوند هم به وعده خود عمل کرده، بیان داشت: اگر امروز در اقتصاد مشکل داریم برای این است که به وعده خداوند عمل نمی‌کنیم. برای مثال تنها قانونی که امام و مراجع آن را امضا کردند، قانون بانکداری بدون ربا است؛ موضوعی که به رغم وجود قانون اکنون خلاف آن عمل می‌شود پس تا وقتی در اقتصاد ربا وجود دارد، وضع اقتصاد خوب نمی‌شود. برای اینکه خداوند اعلام کرده ربا، جنگ با من است.
سردار فدوی اظهار کرد: در توان نظامی، چون قاعده خدا حاکم بوده توانستیم بر دشمن پیروز شویم، اما با این حال آن‌ها دست از دشمنی با ما بر نمی‌دارند. به عبارت دیگر خبیث‌های عالم و ستون پنجم از هیچ راهی برای درست کردن مصیبت برای این انقلاب کوتاهی نمی‌کنند، به همین علت اکنون از راه فشار اقتصادی وارد شدند.
جانشین فرمانده کل سپاه در پایان خاطرنشان کرد: اگر لازم شد پای هر کاری برویم، می‌رویم، زیرا سپاه، پاسدار انقلاب اسلامی است و از سوی دیگر به دلیل اینکه بدون واسطه به فرماندهی معظم کل قوا متصل هستیم، بدون استرس وارد می‌شویم. دشمنان در اغتشاشات اخیر، چون شکست خوردند خیلی عصبانی هستند، برای اینکه به زعم خودشان کار را بی نقص تدارک دیده بودند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار