کد خبر: 1126361
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳
میشوستین: پیش بینی‌های غرب درباره اقتصاد روسیه نادرست بود نخست وزیر روسیه تاکید کرد این کشور با رشد بخش‌های مختلف خود، توانسته اقتصاد خود را در میانه تحریم‌های غرب حفظ کند.

نخست وزیر روسیه می‌گوید برخلاف آنچه کشور‌های غربی انتظار داشتند اقتصاد این کشور توانسته در بحبوحه جنگ اوکراین و تحریم‌های گسترده غرب دوام بیاورد.

«میخائیل میشوستین» نخست وزیر روسیه امروز چهارشنبه در اظهاراتی عنوان کرد که پیش بینی‌های بسیار منفی غرب از آینده اقتصاد روسیه درست از آب نیامد.

نخست وزیر روسیه در ادامه تاکید کرد که این کشور رشد در ساخت و ساز، کشاورزی و ساخت تجهیزات را در پیش گرفته است. موضوعی که به گفته این مقام روس برای تقویت استقلال صنایع روسیه مهم است.

در پی حمله روسیه به اوکراین، بسیاری از کشور‌های غربی اقتصاد روسیه را با تحریم‌های زیادی مواجه کردند. پس از این حمله بود که آمریکا و اتحادیه اروپا مطابق هشدار‌های قبلی که به روسیه داده بودند تحریم‌های را علیه این کشور وضع کردند، تحریم‌های که هر روز دامنه آن زیادتر می‌شود و به نظر می‌رسد نه روسیه از تهاجم به اوکراین دست بردارد و نه غرب از تحریم‌های ضد روسی دست بکشد.

از طرف دیگر کشور‌های غربی و اعضا ناتو مدام بر طبل تحریم روسیه می‌کوبند و در حالی که اعلام کرده‌اند هیچ نیروی نظامی را به تلافی حمله روسیه به اوکراین، گسیل نخواهند کرد، اما بر تحریم شدید روسیه تاکید کرده‌اند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار