کد خبر: 1114340
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۷
رئیس سازمان خصوصی‌سازی:
‌سود سهام عدالت مربوط به عملکرد ۱۴۰۰ در دو نوبت واریز می‌شود رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکت‌های سرمایه‌پذیر که قرار است امسال واریز شود، در دو نوبت واریز می‌شود.

حسین قربانزاده، در مورد پرداخت سود سهام عدالت‌، بیان کرد‌: احتمالا سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 1400 شرکت‌های سرمایه‌پذیر که قرار است امسال واریز شود، در دو نوبت واریز می‌شود.

وی در مورد میزان و زمان واریز سود در مرحله اول، گفت: رقم دقیق آن هنوز مشخص نشده است اما به زودی مرحله اول پرداخت سود سهام عدالت اجرا خواهد شد.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی همچنین در مورد واگذاری سهام عدالت به دو دهک کم‌درآمد جامعه شامل مشمولان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی اظهار داشت: از 22 خرداد‌‌ پیش‌نویسی در راستای قانون بودجه سال جاری تهیه کردیم و افراد مشمول دریافت سهام عدالت، از دو دهک کم‌درآمد کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی به تعداد 3.5 میلیون نفر که فاقد سهام عدالت بودند را شناسایی‌ و پیش‌نویس آن را به دولت ارائه کردیم.

وی افزود: بحث واگذاری سهام عدالت به جاماندگان دو دهک کم‌درآمدی هم‌اکنون در دولت در دست بررسی است و بعد از نهایی شدن در دولت عملیاتی خواهد شد.

طبق بندی از ‌‌قانون بودجه سال 1401 دولت مکلف است جاماندگان از سهام عدالت از دو دهک کم‌درآمدی جامعه را شناسایی کرده و از محل باقیمانده سهام دولت در شرکت‌ها، سهام عدالت اختصاص دهد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار