کد خبر: 1113817
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۱
مدیران مدارس مدارک ۵۲۶ هزار معلم را تأیید کرده‌اند سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان تا فردا فرصت بارگذاری مدارک و مستندات خود را در سامانه رتبه‌بندی دارند، گفت: هیأت‌های ممیزه در مناطق و شهرستان‌ها از فردا کار خود را آغاز می‌کنند.

صادق ستاری‌فرد سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش به آخرین وضعیت فرایند رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۷۸۱ هزار معلم مدارک و مستندات خود را در سامانه رتبه‌بندی معلمان ثبت و نهایی کردند و برای سایر معلمان نیز تا فردا فرصت مجدد گذاشته‌ایم که مدارک و مستندات خود را تأیید کنند.

وی ادامه داد: مدیران مدارس از هفته پیش فرایند بررسی مستندات و مدارک معلمان را آغاز کردند که تاکنون مدارک و مستندات ۵۲۶ هزار معلم بررسی و تأیید شده است.

ستاری‌فرد با بیان اینکه ارزیابان حرفه‌ای نیز کار خود را آغاز کرده‌اند، گفت: هیأت‌های ممیزه نیز از فردا فرایند تعیین و تأیید رتبه معلمانی که فرایند ثبت مدارک و مستندات آن‌ها توسط مدیر مدرسه نهایی شده است و ارزیابان حرفه‌ای آن‌ها را تأیید کرده‌اند، آغاز می‌کنند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار