کد خبر: 1101986
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۷
ضربه غیر منتظره به مهدی تاج
مبارک باد دسته‌گل تاج در فولاد مبارکه! مهدی تاج حتی خودش هم فکر نمی‌کرد اینگونه گرفتار شود. با وجود تمام انتقاد‌هایی که طی هفته‌های اخیر به تلاش او برای بازگشت مجدد به فوتبال می‌شد رئیس سابق فدراسیون فوتبال به تماشای تقلای منتقدان خود نشسته بود
دنیا حیدری

مهدی تاج حتی خودش هم فکر نمی‌کرد اینگونه گرفتار شود. با وجود تمام انتقاد‌هایی که طی هفته‌های اخیر به تلاش او برای بازگشت مجدد به فوتبال می‌شد رئیس سابق فدراسیون فوتبال به تماشای تقلای منتقدان خود نشسته بود، بی‌آنکه کوچک‌ترین دغدغه یا حتی شکی برای بازگشت دوباره به ساختمان فدراسیون داشته باشد. گویی خیالش بابت همه چیز آسوده و راحت بود، اما درست زمانی که دیگر کمتر کسی به کنار زدن رئیس سابق از این رقابت امیدوار بود، تاج از نقطه‌ای ضربه خورد که حتی تصورش را هم نمی‌کرد! تخلفی که در انتخابات قبلی تمام موانع را برای حضورش در صدر فدراسیون فوتبال برداشته بود، امروز او را به چنان چاهی انداخته که رهایی از آن تقریباً غیرممکن است. مجلسی که نتوانسته بود گوش تاج را به واسطه فساد در فوتبال بگیرد، تفحص‌هایش در زمینه تخلفات مالی فولاد، رئیس سابق فدراسیون را ناخواسته به تله انداخت.
آبان ۹۷ قانون منع استفاده از بازنشستگان یقه تاج، رئیس فدراسیون فوتبال را هم گرفته بود و باید صندلی ریاست را تحویل می‌داد، اما بعد از تلاش‌های ناکام برای بالا بردن درصد جانبازی که می‌توانست کار او را حل و فصل کند، به شکلی کاملاً ناگهانی و البته کار راه‌اندازی، درخواست اعاده به خدمت تاج توسط معاون توسعه مدیریت و منابع امور استان‌های وزارت صمت و با استاد به ماده ۶۰ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران با عنوان مدیرعامل فولاد مبارکه صادر شد تا او با گرفتن مجوز بازگشت به کار دیگر مشکلی برای حضور در فدراسیون فوتبال نداشته باشد، چراکه گفته می‌شد تاج کارمند وقت شرکت فولاد مبارکه در تاریخ ۱۵/۶/۸۸ با ۲۸ سال و ۹ ماه و ۱۴ روز سابقه کار درخواست بازنشستگی پیش از موعد ارائه کرده و به همین دلیل می‌تواند با درخواست بازگشت مجدد به کار، بدون هیچگونه منعی در راستای ممانعت از حضور بازنشستگان در ورزش به کارش تحت عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ادامه دهد. درست از همان سوراخی که تاج هرگز تصورش را هم نمی‌کرد روزی از آن گزیده شود، امروز در حالی که او در سکوت به تمسخر منتقدانش نشسته، تخلفات گسترده فولاد، تاج را هم گیر انداخته و این شاید روزنه امیدی باشد برای درهم پیچیده شدن طومار تاج از فوتبال.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار