کد خبر: 1092559
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶

جو خریدی که از پاپان ساعت کاری روز گذشته شروع شده بود امروز نیز ادامه یافت و توانست شاخص بورس را به صورت شارپی بیش از ۳۹ هزار واحد رشد کند و به رقم یک میلیون و ۵۷۱ هزار و ۴۴۶ واحد برسد.
ورود پول حقیقی بیش از ۳۷۱ میلیاردتومان بود که این رقم در چند ماه اخیر بی‌سابقه بوده است، در روز گذشته بیش از ۳۷ میلیاردتومان خروج پول اتفاق افتاد.
در پایان بازار روز جاری ۷۴درصد از نماد‌ها در محدوده مثبت و ۲۶درصد دیگر نیز در محدوده منفی تابلو معامله شدند.
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۳۹۰۵۹ واحد افزایش به یک میلیون و ۵۷۱ هزار و ۴۴۶ واحد و ارزش روز بازار به ۶ هزار و ۲۲۸ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۹۵۱۸ واحد رشد به ۳۸۲ هزار و ۹۴۳ واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) با ۷۷۳۸ واحد رشد به ۴۲۹ هزار و ۱۶۰ واحد رسید. شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۴۷۴۵ واحد رشد به ۲۶۳ هزار و ۱۴۹ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۴۵۲۰۰ واحد رشد به یک میلیون و ۹۸۳ هزار و ۸۶۶ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۳۱۱۵۷ واحد صعود به یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۹۷۸ واحد و شاخص بازار دوم با ۷۰۷۵۸ واحد رشد به رقم ۳ میلیون و ۲۵ هزار و ۳۰۸ واحد رسید.
نماد میدکو، فولاد، فملی، پارس، تاپیکو، ومعادن، وغدیر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشت و البرز، همراه، حفارس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۴۱۵.۱۹ واحد صعود به رقم ۲۱ هزار و ۴۲۲ واحد رسید.
معامله‌گران فرابورس تعداد ۴ میلیارد و ۳۲۰ میلیون برگ سهم در قالب ۲۸۹ هزار و ۱۴۴ فقره به ارزش ۱۳۷ هزار و ۸۳۶ میلیارد تومان با مجموع اوراق بدهی دولت داد و ستد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار