کد خبر: 1091354
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی گروهی از شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان رژیم اشغالگر وارد صحن‌های مسجدالاقصی شدند.

گروهی از شهرک‌نشینان صهیونیست صبح امروز یکشنبه در حالی که نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی «مسجد القبلی» را تحت محاصره خود درآورده‌اند، وارد صحن‌های مسجدالأقصی شدند.

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالأقصی بنابه دعوت سازمان‌های «معبد کذایی» و به مناسبت «شفوعوت» عید (نزول تورات) که همزمان با پنجاه و پنجمین سالروز اشغال بخش شرقی قدس است، صورت گرفت.

طبق گزارش وبگاه «عرب ۴۸»، همزمان با فراخوان گروه‌های صهیونیست‌ برای یورش به مسجدالأقصی، گروه‌های فلسطینی ساکن قدس نیز خواستار عزیمت فلسطینیان به سمت مسجدالأقصی و اعتکاف در آن برای مقابله با یورش شهرک‌نشینان شدند.

در ساعات اولیه صبح امروز یکشنبه تعدادی از نیروهای پلیس واکنش سریع وارد مسجدالأقصی شده و مسجد القبلی را محاصره و درب آن را با زنجیرهای آهنی بستند و از ورود و خروج فلسطینیان به داخل این مسجد ممانعت می‌کنند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار