کد خبر: 1089432
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰

مردم وقتی می‌بینند تئوریسین جریان اصلاحات با رانت و فساد به نام فرزندش ارز‌های ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی فراوانی برای واردات می‌گیرد، متوجه می‌شوند این جریان قابل اعتماد نیست.
محمدحسن قدیری‌ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با فارس، با بیان اینکه امروز جریان اصلاحات نزد افکار عمومی کاملاً به حاشیه رفته و اعتبارش به شدت خدشه‌دار شده است، اظهار داشت: اگر در دوم خرداد ادعا می‌کردند این جریان می‌تواند کشور را درست اداره کند، حال با مدیریت هشت‌ساله خاتمی و هشت‌ساله روحانی دیگر نمی‌توانند ادعا کنند می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، چون ۱۶ سال قوه مجریه را در اختیار داشتند و نه تنها مشکلات را حل نکردند بلکه بر آن افزودند.
اصلاح‌طلبان اسلام را طوری دستکاری می‌کنند که با باور‌های غربی منطبق شود
وی افزود: جریان اصلاحات اصلاح را دور شدن از اسلام و نزدیک شدن به معیار‌های غربی می‌داند و اگر دم از اسلام می‌زنند، دنبال این هستند که اسلام را طوری دستکاری کنند که با ضوابط و باور‌های غربی منطبق شود.
قدیری‌ابیانه ضمن تأکید بر اینکه از ویژگی‌های اصلاح‌طلبانی که البته قصد خیانت ندارند این است که غرب‌باور هستند و حتی غرب را بیش از خود غربی‌ها قبول دارند و همان تئوری‌هایی را که ده‌ها سال پیش در غرب ارائه شده و توسط خود آن‌ها کنار گذاشته شده است، با یک تأخیر تاریخی مطرح می‌کنند، بیان داشت: اعتماد به غرب و باور به اینکه «ما نمی‌توانیم» و ملت ما ظرفیت لازم را برای پیشرفت ندارد، باعث شد این‌ها به جای تلاش برای حل مشکلات در کشور، هم به خود غربی‌ها و هم به تئوری‌های آن‌ها دل ببندند و عامل شکست آن‌ها و خسارت زیاد به کشور هم ریشه در همین امر دارد.
اصلاح‌طلبان خواستار حمله به امریکا در افغانستان و عراق بودند!
قدیری‌ابیانه با بیان اینکه اصلاح‌طلبانی که دم از صلح جهانی می‌زنند، در مقطعی که امریکا به طالبان و در مقطع دیگری به عراق حمله کرد، خواستار این شدند که ایران به جنگ امریکا در افغانستان و عراق برود، در حالی که اصلاح‌طلب واقعی به اصول اسلام پایبند است و اصلاحات را در اسلامی‌تر شدن می‌داند.
این فعال سیاسی ضمن تأکید بر اینکه عدم‌خودباوری نسبت به ملت خودمان از دیرباز بوده و موقعی که امام در پاریس بودند، افرادی مثل بازرگان بدون اینکه سلطنت‌طلب باشد، می‌گفت انقلاب امکان سرنگونی رژیم شاه را با توجه به قدرتی که دارد، ندارد پس با شاه به مصالحه برسیم، خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب هم باور نداشتند انقلاب بدون اتکا به غرب روی پای خود بایستد و دائم به فکر این بودند که با امریکا به تعامل برسند، در حالی که امریکا اهل تحمیل است نه اهل تعامل.
اصلاح‌طلبان غرب را نشناخته‌اند و از تاریخ درس نمی‌گیرند
وی با بیان اینکه مصدق امریکا را دوست می‌پنداشت و به حمایتش امید بسته بود و در حالی که نه مرگ بر امریکا گفت و نه سفارت امریکا اشغال شد، همین دشمن‌نشناسی باعث سرنگونی وی و گرفتاری ۲۵ ساله ملت ایران شد، خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان نمی‌توانند حقایق جهانی را خوب بینند و عینک خوش‌بینی به غرب را از چشم‌شان بردارند. در سوریه نه سفارت امریکا اشغال شده بود، نه مرگ بر امریکا گفته بودند و نه با امریکا قطع رابطه کرده بودند و ببینید چه بلایی بر سر این کشور آوردند.
اصلاح‌طلبان به جای اعتراف به اشتباهات، به کارشکنی علیه دولت روی آورده‌اند
قدیری‌ابیانه با بیان اینکه اصلاحات شکست خورده است و الان هم این‌ها از این ناراحت هستند که در دولت آقای رئیسی مشکلاتی، چون واکسن و رابطه با کشور‌ها حل می‌شود، خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان می‌گفتند بدون FATF نمی‌توانیم واکسن وارد کنیم، ولی الان می‌بینند که نه تنها واکسن وارد شد، بلکه ایران صادرکننده واکسن هم شده است و در یک نمونه تعداد کشته‌های ما از ۷۰۰ نفر در روز به سه تا هفت کشته در روز رسیده است و این مسائل این جریان را ناراحت می‌کند و به همین خاطر تمام امکانات‌شان را همراستا با امریکا و اروپا بسیج کرده‌اند تا سیاست‌های این دولت را به شکست بکشانند و به جای اعتراف به اشتباهات گذشته‌شان به کارشکنی روی آورده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار