کد خبر: 1087153
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
حزب‌الله: سلاح مقاومت تضمین استقلال و آزادی لبنان است نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان اعلام کرد کسانی که شعار‌های انتخاباتی علیه مقاومت سرمی‌دهند در حال اجرای دستور سفارتخانه‌های خارجی و خدمت به آمریکا هستند.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: «حسین جشی» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان طی سخنانی با بیان اینکه امروز به انتخابات پارلمانی لبنان نزدیک شده‌ایم اعلام کرد، این انتخابات مسیر سیاسی کشور را مشخص می‌کند و از طریق آن سیاست‌های اقتصادی و مالی و معیشتی برای شهروندان ترسیم خواهد شد.

وی افزود، اما سوالی که در این شرایط به وجود می‌آید این است که آیا ما می‌خواهیم لبنان در همه سطوح دارای حاکمیت، آزاد و مستقل باشد یا اینکه برخی می‌خواهند ما پیرو و وابسته آمریکا باشیم؛ همان طور که برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس هستند و آمریکا هر اندازه که می‌خواهد ثروت ملت‌های این کشور‌ها را غارت می‌کند. نمونه بارز در این زمینه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکاست که به همراه دخترش به یکباره ۴۶۰ میلیارد دلار از عربستان سعودی باج گرفته و این کشور را به گاوشیرده تشبیه کردند.

این نماینده پارلمان لبنان اظهار داشت، آمریکایی‌ها می‌خواستند عادی سازی با رژیم صهیونیستی را به لبنان تحمیل کنند؛ همانند اتفاقی که برای امارات و بحرین افتاد و آمریکا دیکته‌های خود را در زمینه سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ... به این کشور‌ها تحمیل کرد. این بسیار مذموم است که می‌بینیم برخی از طرف‌ها در داخل کشور شعار انتخاباتی با عنوان خلع سلاح مقاومت را سر می‌دهند.

وی افزود، مقاومت و سلاح آن لبنان را از شر اشغالگری صهیونیست‌ها و تروریست‌ها و داعش و ... آزاد کرد و اگر مقاومت وجود نداشت بیروت همچنان در اشغال بود و لبنان حاکمیت و آزادی کنونی خود را نداشت. همچنین اگر مقاومت نبود امروز لبنان نمی‌توانست انتخابات برگزار کند و اگر هم انتخابات برگزار می‌شد زیر نیزه صهیونیست‌ها قرار می‌گرفت. لبنان از دهه‌های گذشته مورد تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی و کشتار‌ها و فجایع ناشی از این تجاوزات قرار گرفته است.

این نماینده حزب الله در پارلمان لبنان تصریح کرد، این در حالی است که شورای امنیت و سازمان ملل و جامعه جهانی از زمان آغاز اشغالگری رژیم صهیونیستی در فلسطین در سال ۱۹۴۸ هرگز از تجاوزات این رژیم جلوگیری نکرده‌اند و بر این اساس روشن است که مقاومت مسلحانه همان مقاومتی است که لبنان را آزاد و از آن دفاع کرد و مانع از تجاوزات دشمن شده و همچنان از حاکمیت و کرامت و شهروندان لبنانی محافظت می‌کند.

وی خطاب به کسانی که به دنبال خلع سلاح مقاومت در داخل لبنان هستند گفت، ما سوال می‌کنیم که خلع سلاح مقاومت به نفع چه کسانی است و چه تضمینی وجود دارد که از تجاوز مجدد صهیونیست‌ها و تکفیری‌ها به لبنان جلوگیری شود. اگر پاسخی روشن و قانع‌کننده دارید علنا بیان کنید تا مردم قانع شده و با خیال راحت از مقاومت و سلاح آن دست بکشند، اما شما تاکنون هیچ گونه طرحی ارائه نداده‌اید و هرگز نمی‌توانید کسی را قانع به خلع سلاح مقاومت کنید. همچنین آمار و نظرسنجی‌ها تاکید می‌کند که ملت لبنان همچنان متوسل به گزینه مقاومت هستند.

حسین جشی تصریح کرد، این طرف‌ها که در داخل لبنان خواستار خلع سلاح مقاومت هستند باید بدانند این پروژه آن‌ها نشان دهنده شکست سیاسی آنهاست؛ زیرا این افراد به خوبی می‌دانند در سایه تعهد و پایبندی ملت لبنان به گزینه مقاومت نمی‌توانند به اهداف خود برسند. اصرار آن‌ها برای خلع سلاح مقاومت در واقع اصرار بر اجرای پروژه فتنه و نزاع بین لبنانی‌ها و ویرانی کشور و خدمت به دشمن صهیونیستی است که در کمین لبنان قرار گرفته و می‌خواهد ثروت‌های آبی و نفتی و گازی کشور را غارت کند.

این عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان ادامه داد، کسانی که شعار انتخاباتی خود را علیه مقاومت و سلاح آن قرار داده‌اند در تلاش برای خدمت به اهداف آمریکا برای به استثمار کشیدن ملت‌های منطقه و غارت ثروت آن‌ها و تحمیل پروژه عادی سازی با دشمن صهیونیستی هستند. ما سوال می‌کنیم که آیا سلاح مقاومت مانعی بر سر راه پیشرفت اقتصادی لبنان بود یا این سلاح مانع از آن شد که نیروگاه‌های برق در لبنان ساخته شود یا سلاح مقاومت مانع استخراج نفت و گاز برای نجات از بحران اقتصادی شد؟ آیا سلاح مقاومت از سال ۱۹۹۲ ترسیم کننده سیاست‌های غلط اقتصادی در لبنان بوده است؟

وی در ادامه گفت، ما به این طرف‌ها می‌گوییم که از دروغ و اتهام زنی و گمراه کردن حقیقت دست بردارید. مردم نیز باید بدانند که هدف از سر دادن شعار‌های انتخاباتی علیه مقاومت اجرای دستورات سفارتخانه‌های خارجی و کسب منافع شخصی است. این آمریکاست که لبنان را محاصره کرده و مانع از واردات گاز و برق از مصر و اردن به کشور ما می‌شود. در حالی که جمهوری اسلامی ایران به لبنان پیشنهاد ساخت نیروگاه برق و واردات سوخت را داده است. همچنین سفیر ایران هرگز در هیچ یک از امور لبنان مداخله نکرده؛ برعکسِ سفیر آمریکا که سفارتخانه این کشور را در بیروت لانه جاسوسی واشنگتن قرار داده است.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار