کد خبر: 1086156
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
وزیر بهداشت: همه تولیدکنندگان واکسن کرونا اجازه صادرات دارند وزیر بهداشت گفت: در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا به همه تولیدکنندگان اجازه صادرات واکسن کرونا داده شده است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: بهرام عین‌اللهی در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان این‌که از ۲۰۰ میلیون دوز واکسن تأمین شده، ۵۰ میلیون دوز واکسن ایرانی کروناست؛ اظهار کرد: ما هر میزان قرارداد با شرکت‌های داخلی ببندیم آن را مصرف می‌کنیم.

وی افزود: اگر شرکتی واکسن اضافه تولید کرده باشد به خودش مربوط است، اما ما بر اساس قرارداد منعقد شده با تولیدکنندگان واکسن ایرانی کرونا، واکسن‌ها را مصرف می‌‎کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا به همه تولیدکنندگان اجازه صادرات واکسن کرونا داده شده است.

عین‌اللهی تصریح کرد: واکسنی در گمرک وجود ندارد و واکسن‌های موجود در انبار‌های وزارت بهداشت نیز در حال مصرف هستند. بحثی که درباره دپوی واکسن‌ها در انبار‌ها مطرح شده مربو به تولید خود شرکت‌ها و انبار تولیدکنندگان است.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار