کد خبر: 1085608
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲
مهلت ۷۲ ساعت به مگوایر برای ترک منچستریونایتد با تهدید انفجار ۳ بمب در منزلش کاپیتان تیم منچستریونایتد از سوی یکی از هواداران خشمگین این تیم تهدید به مرگ شده است.
نشریه سان انگلیس در خبری اختصاصی اعلام کرد که یک هواداران خشمگین منچستریونایتد که از عملکرد هری مگوایر کاپیتان و مدافع میانی این تیم به شدت ناراضی است، برای او ایمیلی تهدید‌آمیز ارسال کرده و گفته که اگر ظرف ۷۲ ساعت آینده شیاطین سرخ را ترک نکند، سه بمبی که در منزل او کار گذاشته است را منفجر خواهد کرد.

گویا بعد از دریافت این پیام، مگوایر و خانواده‌اش به مکانی امن نقل مکان کرده‌اند تا نیرو‌های ویژه پلیس انگلیس، منزل او را برای شناسایی بمب‌های احتمالی جستجو کنند.

مگوایر ۲۹ ساله یک روز قبل از باخت ۴ بر صفر من‌یونایتد در خانه لیورپول و زمانی این ایمیل تهدیدآمیز را دریافت کرد، که در زمین تمرینی کارینگتون حضور داشت و خودش را برای مصاف با رقیب دیرینه شیاطین سرخ آماده می‌کرد. به همین دلیل او فوراً خودش را به خانه‌اش رساند تا دو دخترش را از محل خارج کند. بلافاصله پس از آن هم نیرو‌های خنثی‌سازی بمب با کمک سگ‌های بمب یاب خودشان را به منزل بازیکن تیم ملی انگلیس رساندند و عملیات جستجوی عمارت ۴ میلیون پوندی او را آغاز کردند. با وجود یافت نشدن هیچ بمبی، مگوایر و خانواده‌اش به خانه برنگشتند و به منزل یکی از دیگر بازیکنان من‌یونایتد رفتند. نیرو‌های پلیس روز بعد نیز دوباره منزل مگوایر را مورد جستجو قرار دادند که این بار هم هیچ بمبی یافت نشد.

این اولین باری نیست که هواداران منچستریونایتد خشم خود از عملکرد ضعیف کاپیتان‌شان را بروز می‌دهند. او که هفته‌ای ۱۹۰ هزار پوند حقوق می‌گیرد، در طول این فصل بار‌ها در زمین بازی هو شده است و در شبکه‌های اجتماعی نیز از سوی کاربران فضای مجازی مورد اهانت واقع شده است.

طبق گزارش سان، مگوایر به خاطر اتفاق اخیر احتمالاً در بازی مقابل آرسنال حضور نخواهد داشت. همچنین این نشریه از نصب دوربین‌های مداربسته جدید در اطراف خانه مگوایر و استخدام نگهبانی ۲۴ ساعته برای حفاظت از خانواده بازیکن انگلیسی خبر داده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار