عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر ضرورت افزایش مستمری مددجویان گفت: حمایت از مددجویان کمیته امداد محور جلسات کارشناسی بودجه 1401 است. یوسف داودی، نماینده سراب در مجلس شورای اسلامی در رابطه با مستمری مددجویان کمیته امداد گفت: از اول انقلاب تا به الان حمایت از مستضعفان اولویت اصلی انقلاب و مسئولان جمهوری اسلامی بوده است. قطعا با توجه به شرایط نامساعد اقتصادی کشور، رقمی که برای مستمری مددجویان پرداخت میشود یک دهم نیازهای اساسی این افراد نیست.
وی ادامه داد: هم مجلس و هم دولت باید همه تلاششان را در جهت افزایش بودجه مددجویان کمیته امداد به عمل آورند چون حمایت از کمیته امداد، حمایت از مستصعفان و انجام فرمایشات امام راحل است.
نماینده مجلس یازدهم درباره تصمیم مجلس برای افزایش اعتبارات کمیته امداد اظهار کرد: طی جلساتی که برای بررسی بودجه برگزار کردهایم، افزایش بودجه کمیته امداد یکی از محورهای اصلی صحبتهای نمایندگان بوده است.
وی در ادامه افزود: قطعا مستمری مددجویان باید تا اندازهای افزایش یابد که حداقل بتواند نیازهای اساسی این عزیزان را برطرف کند.
داووی تصریح کرد: انشاءالله لایحه بودجه 1401 را به گونهای میبندیم که اکثریت مردم شریف ایران به ویژه کمیته امداد در مورد آن رضایت خاطر داشته باشند.