کد خبر: 1078353
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
شاخص بورس نزولی شد سرمایه‌گذاران بورس مدت‌هاست که حال و روز خوبی ندارند، رشد‌های قیمتی بورس در چند روز گذشته نیز که توانسته بود شاخص بورس را به کانال یک میلیون و ۳۰۰ برساند دوام نداشت و شاخص بورس دوباره بر مدار نزول بازگشت
جواد عسکر

سرمایه‌گذاران بورس مدت‌هاست که حال و روز خوبی ندارند، رشد‌های قیمتی بورس در چند روز گذشته نیز که توانسته بود شاخص بورس را به کانال یک میلیون و ۳۰۰ برساند دوام نداشت و شاخص بورس دوباره بر مدار نزول بازگشت. آنچه مسلم است با آنکه قیمت کامودیتی‌ها در بازار جهانی رو به افزایش است، اما از آنجا که خوشبینی نسبت به رفع تحریم‌ها منجر به کاهش قیمت دلار و کاهش هزینه‌های ورود دلار به کشور می‌شود، سرمایه‌گذاران در هر رشد قیمتی پول بیشتری از بازار بورس خارج می‌کنند و نسبت به رشد قیمت سهام در آینده امیدوار نیستند. این در حالی است که در صورت رفع تحریم‌ها برخی از نماد‌ها مثل بانکی‌ها و خودرویی‌ها می‌توانند از رفع تحریم منتفع شوند، ولی این نماد‌ها نیز با اقبال سرمایه‌گذاران مواجه نشدند و بازار امروز تقریبا در تمام نماد‌ها دچار افت قیمت بود.
در بازار‌های طلا و دلار نیز باتوجه به اخبار مثبت از احیای برجام و فروش بالای نفت به چین ورود ارز به کشور افزایشی است و افزایش قیمت طلا و دلار در آینده نزدیک را نمی‌توان متصور بود. به همین دلیل به تعادل رسیدن قیمت دلار در بازار داخلی می‌تواند در بورس را نیز به تعادل برساند.
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۲۲۴۴۷ واحد افت به یک میلیون و ۲۸۱ هزار واحد و ارزش روز بازار به ۵ هزار و ۱۲۵ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۵۵۳۹ واحد کاهش به ۳۱۶ هزار و ۳۵۰ واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) با هزار و ۶۲۱۰ واحد افت به ۳۲۶ هزار و ۴۹۹ واحد رسید. شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۳۸۹۶ واحد کاهش به ۲۰۴ هزار و ۸۷۶ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۳۰۱۸۵ واحد افت به یک میلیون و ۶۴۹ هزار واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۲۲۲۳۵ واحد کاهش به ۹۸۱ هزار و ۱۰۶ هزارواحد و شاخص بازار دوم با ۲۷۲۸۶ واحد کاهش به رقم ۲ میلیون و ۴۵۱ هزار واحد رسید.
نماد پارسان، فولاد، وغدیر، شبندر، شپنا، فملی، نور بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس ایران داشت و نماد وصندوق بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۲۴۷.۵۰ واحد کاهش به رقم ۱۷ هزار و ۳۷۶ واحد رسید.
معامله‌گران فرابورس تعداد ۳ میلیارد و ۳۹۳ میلیون برگ سهم در قالب ۱۸۸ هزار ۸۰۹ هزار فقره به ارزش ۶ هزار و ۵۴۱ میلیارد تومان با مجموع اوراق بدهی دولت داد و ستد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار