کد خبر: 1075484
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴
قرارداد فدراسیون فوتبال با شرکت روسیه‌ای برای VAR در آستانه نهایی‌شدن قرارداد فدراسیون فوتبال با شرکت روسیه‌ای که تأمین‌کننده تجهیزات کمک‌داور ویدئویی است، به‌زودی نهایی می‌شود تا شرایط ورود این تجهیزات فراهم شود.
فدراسیون فوتبال پس از حواشی و جنجال‌های کمک‌داور ویدئویی که شرکت هنگ‌کنگی تأمین‌کننده آن بود، به‌دنبال قرارداد با شرکت روسیه‌ای برای ورود VAR به ایران است.

بر اساس توافقات صورت‌گرفته، قرارداد با این شرکت روسیه‌ای سه‌جانبه است و فدراسیون فوتبال به‌واسطه یکی از اپراتورهای تلفن همراه با این شرکت روسیه‌ای وارد قرارداد خواهد شد تا زیرساخت‌های ورود VAR فراهم شود.

این قرارداد هنوز نهایی نشده است، اما فدراسیون فوتبال درصدد است به‌زودی قرارداد خود را نهایی کند و پس از آموزش‌های لازم، لیگ برتر را با VAR برگزار کند، هرچند زمان استفاده از VAR مشخص نیست و برای به‌کارگیری این تجهیزات، آموزش‌های لازم باید صورت بگیرد و فیفا نیز در این خصوص تأییدیه بدهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار