کد خبر: 1074770
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
برگزاری هفته دوم رقابت‌های انتخابی المپیک زمستانی
پیست اسـکی توچـال دیروز میـــــزبان ملی‌پوشان اسکی بود. هفته دوم رقابت‌های لیگ بین‌المللی اسکی آلپاین انتخابی المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پس از دو روز تأخیر به دلیل برودت هوا دیروز برگزار شد تا یک گام به معرفی نفرات اعزامی به المپیک زمستانی نزدیک‌تر شویم
سعید احمدیان

پیست اسـکی توچـال دیروز میـــــزبان ملی‌پوشان اسکی بود. هفته دوم رقابت‌های لیگ بین‌المللی اسکی آلپاین انتخابی المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پس از دو روز تأخیر به دلیل برودت هوا دیروز برگزار شد تا یک گام به معرفی نفرات اعزامی به المپیک زمستانی نزدیک‌تر شویم. المپیک زمستانی در حالی از ۱۵ بهمن به میزبانی پکن در چین برگزار می‌شود که کاروان ایران هم در این رقابت‌ها حاضر خواهد بود. ملی‌پوشان اسکی پس از پشت سر گذاشتن اردو‌ها و رقابت‌های بین‌المللی آماده حضور در چین می‌شوند.
با توجه به برنامه فدراسیون اسکی، رقابت‌های انتخابی المپیک زمستانی ۲۰۲۲ در رشته اسکی آلپاین برگزار خواهد شد تا در نهایت با مشخص شدن پوئن فیز (امتیاز جهانی) اسکی‌بازان، تکلیف نفرات اعزامی به این بازی‌ها مشخص شود.
این رقابت‌ها در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته مارپیچ بزرگ زیر نظر نماینده فدراسیون جهانی اسکی به میزبانی پیست بین‌المللی اسکی توچال برگزار می‌شود. هیئت اسکی استان تهران با همکاری مجموعه تله‌کابین توچال برگزاری متفاوت و با استاندارد‌های جهانی این رقابت‌ها را عهده‌دار شده است.

نفرات برتر هفته دوم
هفته دوم این رقابت‌ها دیروز در پیست اسکی توچال برگزار شد و نفرات برتر آن مشخص شدند. در پایان رقابت‌های هفته دوم در بخش مردان، بهنام کیا‌شمشکی توانست به مقام اول برسد و از دیگر رقبایش پیشی بگیرد.
حسین ساوه‌شمشکی در رده دوم قرار گرفت و محمد کیادربندسری هم توانست رتبه سوم را به خودش اختصاص دهد.
در بخش زنان نیز صدف ساوه‌شمشکی به مقام قهرمانی رسید، عاطفه احمدی در رده دوم قرار گرفت و زیبا کلهر به مقام سوم رسید.

ورزش‌های زمستانی توسعه پیدا می‌کند
در حاشیه این رقابت‌ها که با حضور وزیر ورزش برگزار شد، حمید سجادی ابتدا درباره تیم اعزامی به مسابقات المپیک زمستانی صحبت کرد: «فکر می‌کنم المپیک پیش‌رو در چین  با کیفیت خوبی در حال برگزاری و اجرا باشد. تیم کشور ما هم مراحل آمادگی را پشت سر گذاشته است.»
وزیر ورزش در ادامه از توسعه ورزش‌های زمستانی خبر داد: «در حال برنامه‌ریزی هستیم، علاقه‌مندان استحضار دارند که سالن ۱۲ هزار نفری استادیوم آزادی زیرساخت ورزش‌های زمستانی را دارد، در حال بررسی هستیم که با هزینه اندک بتوانیم موقتاً در زمستان میزبان ورزشکاران و علاقه‌مندان باشیم.»
روح‌الله امداد، مدیرعامل مجموعه توچال و مسئول برگزاری رقابت‌های انتخابی المپیک زمستانی در این پیست هم از برگزاری چهار مرحله برای انتخاب نفرات برتر به المپیک زمستانی خبر داد: «برای انتخاب نفرات اعزامی به المپیک زمستانی قرار است چهار مرحله انتخابی برگزار شود تا با امتیاز‌هایی که اسکی‌بازان کسب می‌کنند، افراد اعزامی به چین انتخاب شوند.»

روز من بود
بهنام کیاشمشکی نفر اول هفته دوم مسابقات انتخابی المپیک زمستانی، سطح بازی‌ها را بالا عنوان کرد: «رقبای قدرتمندی داشتم، اما امروز روز من بود و توانستم بهترین امتیاز را به دست بیاورم و نفر اول شوم. رقابت سختی برای رسیدن به سهمیه المپیک بین بچه‌ها وجود دارد و امیدوارم در پایان ملی‌پوشانی که بهترین عملکرد را داشته‌اند بتوانند راهی چین شوند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار