کد خبر: 1074184
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
پرتاب سه محموله تحقیقاتی توسط ماهواره‌بر سیمرغ ماهواره‌بر سیمرغ سه محموله تحقیقاتی را به فضا پرتاب کرد.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: سید احمد حسینی سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، اظهار داشت: پس از دستیابی کشور به توانمندی بومی فضایی و ایجاد قابلیت پرتاب ماهواره‌های کوچک با ماهواره‌بر‌های سفیر و قاصد، توسعه پرتابگر‌های با قابلیت بالاتر مد نظر قرار گرفت و در همین راستا طراحی و توسعه پایگاه فضایی حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) و ماهواره بر سیمرغ در برنامه صنعت فضایی کشور قرار گرفت.

حسینی در خصوص عمکرد ماهواره بر سیمرغ گفت: در این پرتاب عملکرد اجزای پایگاه فضایی و عملکرد مراحل ماهواره بر به درستی انجام و در نهایت اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شد.

وی خاطرنشان ساخت: در این مأموریت تحقیقاتی فضایی، برای نخستین بار ۳ محموله تحقیقاتی به صورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه پرتاب و محقق گردید.

وی با بیان اینکه در این پرتاب داده‌های تله‌متری از فرایند پرتاب به طور کامل احصا شد، افزود: با تطبیق داده‌ها و تطبیق عملکرد ها، برنامه ریزی لازم جهت پرتاب عملیاتی انجام خواهد شد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار