مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: هدف گذاری گاز خراسان رضوی ارتقا و توسعه فرهنگ HSE با محوریت خلاقیت است. حسن افتخاری در آیین افتتاحیه ارزیابی شرکت گاز خراسان رضوی برای حضور در جشنواره نشان تعالی HSE که با حضور ارزیابان و تیم رهبری این شرکت در محل سالن تعالی اداره مرکزی برگزار شد اظهار کرد: ارزیابی فرصتی برای یادگیری فردی و سازمانی است و باید از این فرصت برای طی مسیر تعالی و برداشتن گام های رو به جلو استفاده کنیم.
وی با بیان این مطلب که خراسان رضوی با 118 هزار کیلومتر مربع و شش و نیم میلیون نفر دومین استان کشور از نظر جمعیتی است گفت: دو میلیون و 500 هزار مشترک گاز در استان وجود دارد. تعداد مشترک گاز در شهرستان مشهد یک میلیون و 300 هزار مشترک است که به تنهایی از تعداد مشترکین 25 استان کشور بیشتر است.
افتخاری ادامه داد: در حال حاضر تعداد روستاهای گازدار خراسان رضوی به حدود 2500 روستا افزایش یافته و برای سال جاری گازرسانی به بیشترین تعداد واحد تولیدی و صنعتی در استان خراسان رضوی هدفگذاری شده است.
وی گفت: شرکت گاز خراسان رضوی ارزیابی و توسعه فرهنگ HSE را از سال 1396 آغاز نموده و تاکنون با یک رشد منطقی در سال های 97 و 98 و 99 این مهم را ادامه داده است. هدف گذاری خراسان رضوی ارتقای HSE با محوریت خلاقیت است.
مدیرعامل شرکت گاز استان به بیان اقدامات شاخص این شرکت در حوزه HSE پرداخت و افزود: در بحث سیستم های مدیریتی، شرکت گاز خراسان رضوی موفق به دریافت گواهینامه های مدیریت کیفیت، امنیت اطلاعات، رسیدگی به شکایات، رضایت مشتری، ایمنی و بهداشت حرفه ای، محیط زیست و انرژی شده است.
افتخاری، استقرار نظامهای مدیریت دانش، تغییر، ریسک، تکنولوژی، خوردگی و دارایی های فیزیکی را از دیگر نظام های مدیریتی شرکت گاز خراسان رضوی در راستای رسیدن به تعالی سازمانی عنوان کرد.
وی ادامه داد: شرکت گاز خراسان رضوی در حوزه تولید نرم افزارهای مرتبط با HSE نیز اقدامات موثری را انجام داده که از آن جمله می توان به نرم افزارHSE پیمانکاران، بازرسی HSE، سلامت و لوازم استحفاظی، نرم افزار CM و نرم افزار PM اشاره کرد که 100 درصد در داخل سازمان تولید شده است.
وی تصریح کرد: این شرکت در حوزه پژوهش و فناوری هم اقدامات اثربخشی با محوریت نگاه به HSE انجام داده که می توان به ارزیابی ریسک های HSE و ریسک های امنیتی، صداگیر و طراحی اکوستیکی ایستگاهها، تعیین میزان انتشار گاز طبیعی و ضرایب انتشار، بوزدایی از بشکه های خالی ادرانت با ازن، شناسایی پیامدهای محیط زیستی ناشی از آتش سوزی ادرانت، استفاده از جاذبه های نانو ساختار در ریزش ادرانت، شناسایی و ارزیابی چرخه عمر محیط زیستی و ارزیابی و ممیزی سامانه اعلان و اطفای حریق اشاره کرد.
افتخاری، ساخت دستگاه بوسنج ادرانت را از دیگر اقدامات ارزشمند پژوهشی شرکت گاز خراسان رضوی برای ارتقای فرهنگ HSE عنوان کرد.
وی، تجهیز و راه اندازی خودروهای بحران و مرکز مدیریت بحران و شرایط اضطراری شرکت گاز خراسان رضوی را از اقدامات مهم و قابل بهینه کاوی در حوزه مدیریت بحران و پدافندغیرعامل دانست و گفت: استفاده از این تجهیزات خدمت رسانی به مشترکین را در شرایط اضطراری تسهیل می کند.
افتخاری به موضوع همه گیری ویروس کرونا در چند سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: شرکت گاز خراسان رضوی در همین راستا با تدوین چندین دستورالعمل با محوریت خدمت رسانی سلامت محور در شرایط کاری مختلف شرکت گاز اقدام کرده است.
کاظم نعیمی مطلق سرارزیاب جشنواره تعالی HSE هم در جلسه افتتاحیه با اشاره به محتوای اظهار نامه و سابقه شرکت گاز خراسان رضوی در حوزه HSE، این شرکت را در زمره شرکتهای پیشرو معرفی کرد و گفت: همین نکته باعث می شود تا شرکت گاز خراسان رضوی با سخت گیری، تیزبینی و به دقت مورد ارزیابی قرار گیرد.
گفتنی است، فرآیند ارزیابی شرکت گاز خراسان رضوی برای حضور در جایزه نشان تعالی HSE از امروز به مدت سه روز در تاریخ 28، 29 و 30 آذرماه 1400 انجام خواهد شد.