کد خبر: 1072399
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
عمران خان: بار اشتباهات آمریکا در افغانستان به دوش پاکستان افتاد نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اشتباهات آمریکا در افغانستان گفت: ایالات متحده در خلال حضور و جنگ در افغانستان اشتباهات زیادی مرتکب شد، اما پاکستان مجبور شد بار سنگین این وضعیت را به دوش بکشد.

«عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اشتباه آمریکا در افغانستان گفت: ایالات متحده در خلال حضور و جنگ در افغانستان اشتباهات زیادی مرتکب شد، اما پاکستان مجبور شد بار سنگین این وضعیت را به دوش بکشد.

وی از رسانه‌های غربی انتقاد کرد و گفت: به جای اینکه از پاکستان به خاطر فداکاری‌هایی که انجام داده تقدیر شود، این کشور را به «بازی دوگانه» متهم کرده و جایگاه کشور را در سطح بین‌الملل تخریب می‌کنند.

به گفته خان، پاکستان مسئول کاستی‌ها و اشتباهات آمریکا در افغانستان نشان داده شد.

عمران خان پیش از این نیز خروج ایالات متحده از افغانستان را مورد انتقاد قرار داده بود و با ابراز نارضایتی از ۲۰ سال جنگ آمریکا در افغانستان گفت: ما (پاکستان) مانند یک مزدور استخدام‌شده بودیم. ما قرار بود موجب پیروزی آن‌ها در جنگ افغانستان شویم؛ کاری که هرگز نتوانستیم انجام دهیم.

وی گفت: پاکستان بارها به مقامات آمریکایی هشدار داد که آمریکا نمی‌تواند به اهداف خود در افغانستان از نظر نظامی برسد و «در آنجا گرفتار شده است».

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار