کد خبر: 1016531
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۵
تظاهرات شنبه شب گروهی از مردم شهر لافایت در اعتراض به قتل مردی سیاهپوست که یک روز پیش از آن در همین منطقه به دست پلیس کشته شده بود، به درگیری با نیرو‌های پلیس منجر شد.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: آتش خشم مردم امریکا از نژادپرستی که در پی قتل جورج فلوید، سیاهپوست امریکایی در شهر مینیاپولیس شعله‌ور شده بود، بار دیگر در پی قتل مرد‌ی سیاهپوست در شهر لافایت واقع در ایالت لوئیزیانا مردم را به خیابان‌ها کشاند. بنابر اعلام منابع خبری، حدود ۱۵۰ نفر در این تجمع شرکت داشته‌اند. این افراد در حالی که «شعار نه عدالت وجود دارد و نه صلح» سر می‌دادند، تلاش کردند چهارراهی را در نزدیکی محل قتل این مرد سیاهپوست ببندند. حاضرین بعد از غروب آفتاب، به سمت پمپ بنزینی که محل قتل این فرد بود هجوم آوردند و با سنگ و بطری‌های آب به اتومبیل‌های پلیس حمله‌ور شدند.

در جریان این اعتراضات، پلیس این ایالت از نارنجک‌های دودزا استفاده و معترضان را تهدید کرد در صورتی که متفرق نشوند دستگیر خواهند شد. با فروکش کردن اعتراضات نیز پلیس به منظور کنترل بیشتر معترضان از نیرو‌های ضدشورش استفاده کرد.

پلیس ایالت لوئیزیانا درباره این واقعه گفت که این مرد در درگیری فروشگاهی دخالت داشته و قبل از تلاش برای ورود دوباره به فروشگاه، هدف تیراندازی پلیس قرار گرفت. روز شنبه هم پلیس شهر لافایت اعلام کرد که در حال تحقیقات درباره تیراندازی به یک مرد سیاهپوست است که در حادثه شب جمعه کشته شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار