کد خبر: 100848
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۴
به گزارش «جوان آنلاین»، ساعت 11 صبح روز پنج‌شنبه به افسر نگهبان کلانتری 123 نیاوران خبر داده شد که دو دخترخاله نوجوان به اسامی «ساناز» و «میترا» 19 و 20 ساله بر اثر سقوط از طبقه سوم آپارتمان محل سکونتشان دچار ضربه مغزی شده و جان سپرده‌اند.
با اعلام این خبر به بازپرس جنایی پایتخت و حضور او و اکیپ جنایی پلیس آگاهی در محل، پس از بررسی‌های اولیه دستور انتقال اجساد به پزشکی قانونی صادر شد.
محمد حسین شاملو، بازپرس این پرونده با اعلام این موضوع گفت: درتحقیقات از پدر میترا، وی مدعی شد که یک هفته قبل دخترش پس از اغفال شدن توسط خاله و دخترخاله‌اش از تبریز (محل سکونتشان) متواری شده و به تهران آمده است و زمانی که او برای بازگرداندن دخترش به خانه خاله او رفته آنها در را به رویش باز نکرده‌اند و برای همین منظور برای گرفتن حکم بازرسی به دادسرا مراجعه و اعلام شکایت کرده است که در این میان یکی از بستگانش در تماسی با تلفن همراه او خبر سقوط مرگبار دخترش را به او داده است.
بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران با اعلام این مطلب گفت: با توجه به ضد و نقیض‌گویی خاله میترا در خصوص علت وقوع این حادثه، وی تا تکمیل تحقیقات در بازداشت به سر می‌برد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار