کد خبر: 1005446
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۸
نگرانی از افزایش خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی کرونا به گردشگری آذربایجان‌شرقی نخستین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان‌شرقی امروز پس از چهار ماه وقفه در حالی برگزار شد که نگرانی از افزایش خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی کرونا به صنعت گردشگری استان و غیرقابل تحمل بودن ادامه این روند از محورهای اصلی صحبت‌های شرکت‌کنندگان بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی اظهار کرد: حدود ۳۰ هزار نفر در این استان در بخش صنایع دستی و گردشگری مشغول به فعالیت هستند که با شیوع کرونا این مشاغل با تعطیلی ۱۰۰ درصدی مواجه شدند.

احمد حمزه زاده افزود: با شیوع کرونا ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت مستقیم به صنعت گردشگری استلن خسارت وارد شد، ولی با همت و تلاش بخش خصوصی مانع از بیکاری و اخراج فعالان ور این بخش شده اند.

وی ادامه داد: اگر حمایت ها از این صنوف تداوم نیابد، نگران هستیم بخش اعظمی از این افراد شغل خود را از دست بدهند.

حمزه زاده گفت: برای جلوگیری از تعطیلی مشاغل مرتبط با صنعت گردشگری، مجموعه ای از بسته های پیشنهادی از جمله پرداحت بیمه بیکاری، ارایه تسهیلات بانکی با بهره کم و استمهال مالیات از سوی دولت در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا مهار نشده، ولی در مرحله مدیریت بیماری قرار گرفته ایم، اضافه کرد: با برداشته شدن محدودیت های سفر ، اگر تشکل های گردشگری به صورت قانونی و رعایت پروتکل های بهداشتی شروع به فعالیت نکنند با فعالیت های غیرمجاز شاهد آسیب های جدی خواهیم بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه خوشبختانه در هتل ها و رستوران ها، پروتکل های بهداشتی به صورت اصولی رعایت می شود، گفت: بیماری کرونا باعث شد فعالیت های مجاز متوقف شده و در کنار آن فعالیت های غیرمجاز در حوزه های مختلف اقامتی و تورگردانی رشد پیدا کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد فعالیت‌های تبلیغاتی غیرمجاز در فضای مجازی برای ثبت نام تورهای غیرمجاز هستیم که نیاز است دادستانی و پلیس فتا در این حوزه ورود کنند و با برخورد جدی مانع از رفتارهای ناهنجار و ایجاد آسیب‌های جدی به حوزه گردشگری استان شویم.

حمزه زاده افزود : ضروریست تبلیغات محیطی در فضای مجازی با اخذ مجوز از اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی انجام شود و اداره کل ارشاد اسلامی نیز بر این تبلیغات ها نظارت داشته باشد.

وی اظهار کرد: متاسفانه با تعطیلی هتل ها شاهد اقامت های غیر مجاز در تبریز و برخی از روستاهای اطراف آن هستیم که همگی آنها شناسایی شده و نیاز است با حکم قضایی با عاملان شان برخورد شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها