کد خبر: 1004590
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
جهانپور عنوان کرد
شناسایی ۱۷۸۷ مبتلای جدید به کرونا در کشور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۷۸۷ مبتلای جدید به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۷۸۷ مبتلای جدید به ویروس کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

وی افزود: از این تعداد ۳۵۲ نفر افراد بستری شده در بیمارتسان بوده و حدود ۱۴۳۵ مورد هم از موارد سرپایی ارجاعی از مراکز بهداشتی بوده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: به این ترتیب کل بیماران مبتلا به کرونا ظرف این مدت به ۱۳۹ هزار و ۵۱۱ نفر رسیده است.

جهانپور ادامه داد: در این مدت ۱۰۹ هزار و ۴۳۷ نفر از هموطنانا مبتلا به بیماری بهبود یافته و در صورت بستری در بیمارستان‌ها مرخص شده اند.

این در حالی است که در ۲۴ ساعت گذشته ۵۷ نفر از هموطنان فوت کرده اند و به این ترتیب تعداد کل فوتی‌ها به ۷ هزار و ۵۰۸ نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۲۵۶۷ نفر در وضعیت بد بیماری در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

جهانپور خاطرنشان کرد: ۸۳۷ هزار و ۹۰ مورد تست تا امروز اخذ شده است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار