کد خبر: 1000734
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک
سیر بیماری کرونا در استان مرکزی ثابت شده است رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سیر بیماری کرونا در استان مرکزی ثابت شده  اما این مهم به معنای شرایط بی‌خطر نیست و با تدابیر اتخاذ شذه تاکنون در این استان موردی از کرونا در  مادر باردار و مرگ و میر کادر درمانی به‌دلیل این بیماری گزارش نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سیر بیماری کرونا در استان مرکزی ثابت شده  اما این مهم به معنای شرایط بی‌خطر نیست و با تدابیر اتخاذ شذه تاکنون در این استان موردی از کرونا در  مادر باردار و مرگ و میر کادر درمانی به‌دلیل این بیماری گزارش نشده است.

دکتر محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: برای پیشگیری از ویروس کرونا روزانه ۳۵۰ مادر باردار در استان غربالگری کرونا می‌شوند.
وی اظهار داشت:  تهیه ملزومات بهداشتی برای پیشگیری از ویروس کرونا در کشور با کمبودهایی مواجه است اما استان توانسته شرایط را با همیاری مردمی مدیریت کند و و دانشگاه علوم پزشکی اراک میز از سهمیه کشوری تاکنون یک میلیون دستکش  در بخش خصوصی و داروخانه‌ها توزیع کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: :تاکنون ۱۰ میلیارد ریال از سوی واحدهای صنعتی آلومینیوم سازی اراک و پتروشیمی شازند برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا به حوزه سلامت استان کمک شده و نیاز است سایر صنایع نیز مساعدت لازم را در این راستا داشته باشند.

دکتر جمالیان افزود: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استفاده از دستکش به اندازه ماسک ضروری نیست و اگر کسی بهداشت دست را رعایت کند نداشتن دستکش مشکل خاصی برایش ایجاد نمی‌کند.

دکتر جمالیان افزود:هنوز کرونا به‌صورت کامل مهار نشده و ادامه رعایت موارد فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی ضروری است اما گروهی از  مردم به تردد غیرضروری می‌پردازند و در پارک ها با وجود تابلو ورود ممنوع رفت و آمد دارند که این رفتار پرخطر است.

وی اظهار داشت: سیستم بهداشت کشور قوی و منسجم است و  استقرار خانه‌های بهداشت در کوچکترین و دور افتاده‌ترین روستاها مقابله با بیماری را سهل‌تر کرده است و قبول مسئولیت کادر درمانی در شرایط کرونایی از نقاط قوتا در مقایسه با سایر کشورها است.

رئیس شبکه بهداشت استان مرکزی نیز در این مصاحبه گفت: برای بازگشایی برخی از صنوف از دو هفته گذشته دستورالعملی ارایه شده بود که صنوف با ثبت در سامانه و رعایت الزامات بهداشتی واحد کسب خود را بازگشایی کردند و اگر تعهدات بهداشتی را زیر پا بگذارند مهر و موم می‌شوند.

دکتر «جواد نظری» افزود: ضروری است مردم به فاصله‌گذاری هوشمند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا مشارکت جدی  داشته باشند اما در اراک آن‌طور که انتظار بود عمل نشده است.

وی اظهار داشت: باید رعایت فاصله‌گذاری  اجتماعی در همه صنوف به فرهنگ تبدیل شود و مردم با مطالبه این مهم موارد را تذکر و خواهان اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی فروشندگان و خدمات عمومی باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار