به گزارش رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت، کارخانه پهپادی رژیم صهیونیستی که پنجشنبه در پتخ تیکوا (منطقه تل‌آویو بزرگ) هدف اصابت موشک ایران قرار گرفت، به طور کامل نابود شده است. به گفته اسرائیل واسرلاف، مدیرعامل شرکت AeroSol، این کارخانه قادر به ازسرگیری فعالیت به دلیل حجم خسارت وارده نخواهد بود. طبق این گزارش، یک موشک ایرانی با کلاهک بزرگ در نزدیکی حصار کارخانه Aero Sol Aviation Solutions در پتخ تیکوا اصابت کرد و این تأسیسات را که انواع پهپاد و قطعات بمب ارتش اسرائیل را تأمین می‌کند، نابود کرد.
برشی از مستند ایستاده در غبار۲ - کاری از برنامه ثریا
مردمی که خانه‌هایشان از بین رفته خواستار ادامه جنگ تا پشیمانی دشمن هستند.
جمع زیادی از مردم منطقه ۱۵ تهران در محله بلوار ابوذر همانند شب‌های گذشته با حضور پرشور و آگاهانه خود ضمن «اعلام انزجار از تجاوز و جنایات اخیر دشمن صهیونیستی-آمریکایی» قاطعانه از نیروهای مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند.
جمعی از مردم تهران همانند شب‌های گذشته با حضور پرشور و آگاهانه خود در میدان امام رضا (ع) ضمن «اعلام انزجار از تجاوز و جنایات اخیر دشمن صهیونیستی-آمریکایی» قاطعانه از نظام جمهوری اسلامی حمایت کردند.
رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور یگان‌های مختلف این نیرو در سواحل جنوب کشور برگزار شد؛ رزمایشی که به گفته فرماندهان، نمادی از به‌کارگیری فناوری‌های نوین در رزم و اجرای تاکتیک‌های به‌روز در برابر تهدیدات موجود بود.
ناوگروه شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از بیش از ۵۷ روز دریانوردی مستمر و شرکت در رزمایش بریکس در آفریقای جنوبی، با استقبال فرمانده این نیرو وارد آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران شد. این مأموریت طولانی‌مدت، نشان‌دهنده افزایش برد عملیاتی، مداومت حضور در آب‌های دوردست و ارتقای توان لجستیکی و پشتیبانی این نیرو است.
۴