در اتفاقی بی سابقه، بر اساس تصاویر موجود، ایران با بهره گیری از فناوری‌های نوین جنگ الکترونیک، موفق شده است عملکرد سامانه‌های پیشرفته رژیم را مختل کرده و آنها را علیه خودشان به کار گیرد. تصاویر منتشرشده، لحظاتی را نشان می دهند که موشک‌های پدافندی رژیم صهیونیستی پس از شلیک، مسیر خود را تغییر داده و به سوی سامانه‌های پرتاب کننده بازگشته اند؛ پدید‌ه ای که به انهدام مستقیم برخی از پایگاه‌های پدافندی منجر شده است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی برای توسعه و تجهیز این سامانه‌ها، میلیارد‌ها دلار سرمایه گذاری کرده بود. این رخداد، نه تنها شکستی فنی بلکه ضربه ای حیثیتی برای ساختار دفاعی رژیم صهیونیستی به شمار می رود.
رهبر معظم انقلاب: رژیم صهیونیستی اشتباه بزرگی کرد، خطای بزرگی کرد، غلطی کرد و عواقب آن، او را بیچاره خواهد کرد، به توفیق الهی. ملّت ایران از خون شهدای گران‌قدر نخواهد گذشت، از تجاوز به آسمان کشورش صرف‌نظر نخواهد کرد. نیروهای مسلّح ما آماده هستند و مسئولین کشور و همه‌ی آحاد مردم پشت سر نیروهای مسلّحند. ۱۴۰۴/۳/۲۳
بیش از ۱۵۰ نقطه در سرزمین‌های اشغالی در فهرست اهداف عملیات وعده صادق ۳ قرارگرفته. عملیاتی که همه موشک‌های استفاده شده در آن، از نوع بالستیک و ساخت متخصصان داخلی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در پیامی تلویزیونی خطاب به ملت ایران تأکید کردند: رژیم خبیث و رذل صهیونی دچار خطا و غلطی بزرگ شد که عواقب آن او را بیچاره خواهد کرد. ملت بزرگ ایران مطمئن باشند که نیروهای مسلح به پشتیبانی آنها با قدرت عمل خواهد کرد و ضربه‌های سنگینی به این رژیم خواهد زد و این رژیم از این خباثت بزرگ، سالم خلاصی نخواهد یافت. رهبر انقلاب اسلامی در این پیام ضمن عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت تعدادی از سرداران و دانشمندان و همچنین جمعی از غیر نظامیان، تأکید کردند: ملت ایران از خون شهدای گرانقدر خود و از تجاوز به آسمان کشور صرف نظر نخواهد کرد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به صدای واحد همه ی مسئولان، جناح‌های گوناگون سیاسی و آحاد گوناگون کشور مبنی بر لزوم اقدام قدرتمندانه در مقابل هویت خبیث و رذل و تروریست رژیم صهیونیستی گفتند: ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آنها فکر نکنند که زدند و تمام شد. کار را آنها شروع کردند و جنگ به راه انداختند و به آنها اجازه نخواهیم داد که از این جنایت بزرگ خود را سالم، خلاص کنند. رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه نیروهای مسلح قطعاً ضربه های سنگینی به رژیم صهیونیستی خواهند زد، گفتند: ملت و مسئولان ایران پشتیبان نیروهای مسلح هستند و جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد آمد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان پیام خود، خطاب به ملت ایران تأکید کردند مطمئن باشید در این زمینه هیچ کوتاهی نخواهد شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی: یک مسئله‌ی دیگر، مسئله‌ی لوایح اقتصادی است. چند بار این را به مجالس سفارش کرده‌ام. دست‌کاری لوایح اقتصادی باید محدود باشد، زیاد دست‌کاری نباید کرد. یک لایحه‌ی اقتصادی است، یک اولی دارد، یک آخری دارد، یک مجموعه‌ای دارد، یک پیکره‌ای دارد، شاکله‌ای دارد. این را وقتی زیاد شما دست‌کاری کردید، از این شاکله افتاد، از اثر می‌افتد. آن‌وقت وقتی که عمل کردند، به نتیجه نمی‌رسد، مسئولیت‌ها لوث می‌شود. دولت می‌گوید که اگر من آنی را که داده بودم، آن را مجلس به من برمی‌گرداند و تصویب می‌کرد، نتیجه می‌داد؛ می‌افتد گردن مجلس؛ مجلس هم جور دیگری جواب می‌دهد. این نمی‌شود. به نظر من، هرچه ممکن است، در لوایح اقتصادی، دست‌کاری کمتری در لایحه صورت بگیرد. ۱۴۰۴/۳/۲۱
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی: یک باید دیگر مسئله‌ی انسجام ملی است؛ انسجام ملی امروز از همیشه لازم‌تر است، همیشه لازم بوده اما امروز بیشتر از همیشه اختلاف، یقه‌گیری همیشه به ضرر است ولو این یقه‌گیری مثلاً فرض کنید که بخاطر مسئله‌ی شخصی هم نباشد. اینی که ما اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی و کاری و اینهای خودمان را به شکل دعوا، به شکل اختلاف مطرح کنیم این همیشه مضر است، امروز از همیشه مضرتر است امروز از همیشه من مکرر عرض کرده‌ام از کشور باید در مسائل اساسی صدای واحد بیاید بیرون، باید ید واحده باشند ملت ما و مجموعه‌ی ما، مجموعه‌ی سیاسی ما، مجموعه‌ی مدیریتی کشور باید ید واحده باشند. زمینه هم فراهم است خوشبختانه رؤسای قوا دیدارهای خوبی دارند و بنده در بعضی از دولتها اصرار میکردم، تأکید میکردم که آخر جلسه کنید با هم، بشینید مسائل‌تان را با هم حل کنید، بجای پشت بلندگو که علیه هم حرف میزنید در مجلس خصوصی با هم حرف بزنید سختشان بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی: مجلس مشی انقلابی باید داشته باشد. مجلس، مجلس انقلاب است؛ مشی انقلابی باید داشته باشد. منتها در فهم انقلابی‌گری، مراقب باشید خطا صورت نگیرد. انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست. / انقلابی‌گری یعنی حرکت در سمت آرمان‌ها. این، پایه‌ی اول انقلابی‌گری است. یعنی فراموش نکنیم ما، برای چه انقلاب شده. خیلی از شما جوان‌ها — که بحمدلله مجلس هم مجلسِ نسبتاً جوانی است — در دوره‌ی انقلاب نبودید، دوره‌ی مبارزات نبودید، نهضت را ندیدید. / اهداف نهضت چه بوده؟ بیانات امام را نگاه کنید، معلوم می‌شود. در شعار‌های انقلاب ملاحظه کنید، معلوم می‌شود. در آرمان‌هایی که برای انقلاب ذکر شده ملاحظه کنید، معلوم می‌شود. از آرمان‌های انقلاب تخطی صورت نگیرد. این، اولِ پایه‌ی انقلابی‌گری است. ۱۴۰۴/۳/۲۱
سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، صبح چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) با حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب، در حرم مطهر برگزار شد.
۲